به کارگیری سامانه احراز هویت غیرحضوری شرکت دانش بنیان پارت در حوزه حقوقی و قضایی

بازار/مديرعامل شرکت دانش بنيان پارت با بيان اينکه فناوري هوش مصنوعي مي تواند به فرآيندهاي حقوقي و قضايي کمک کند، گفت: اين شرکت دانش بنيان قادر است دستاورد خود در حوزه احراز هويت غيرحضوري در بازار سرمايه را در حوزه هاي گوناگون حقوقي و قضايي نيز به کار گيرد.
به گزارش روابط عمومي شرکت دانش بنيان پارت، دکتر علي رسوليزاده در مراسم افتتاح «پرديس نوآوريهاي حقوقي و قضايي» که با حضور رييس قوه قضاييه برگزار شد، گفت: شرکت دانش بنيان پارت آمادگي دارد تا از تجربه بزرگ خود در حوزه احراز هويت غيرحضوري در بازار سرمايه در حوزه هاي گوناگون حقوقي و قضايي استفاده کند.
وي افزود: هوش مصنوعي کاربردهاي مختلفي دارد که از اين علم و فناوري مي توانيم در کمک به فرآيندهاي حقوقي و قضايي استفاده کنيم.
مديرعامل شرکت دانش بنيان پارت افزود: در اين مراسم دو سامانه «فراشناسا» و «ثبتيار» از سوي شرکت دانشبنيان پارت معرفي شد.
رسولي زاده اظهار داشت: سامانه «فراشناسا»، سامانه احراز هويت غيرحضوري با استفاده از هوش مصنوعي است که کاربردهاي فراواني در احراز هويت امن افراد در بازار سرمايه و خدمات قضايي و حقوقي دارد.
وي عنوان کرد: سامانه «ثبتيار» نيز سامانه مديريت امور ثبتي مجامع و شرکتها است که در حوزه امور ثبتي و قراردادي به شرکتهاي بزرگ و کوچک کمک ميکند تا خدمات حقوقي خود را راحت و مستقيم دريافت کنند.
مديرعامل شرکت دانشبنيان پارت عنوان کرد: فناوري اطلاعات و الگوريتمهاي هوش مصنوعي به سامانه «ثبتيار» کمک ميکنند از خدماتي همچون پيشنهاد اسم شرکت تا تدوين سيستمهاي شناسايي ذينفع واحد را به راحتي انجام دهد.
گفتني است، «پرديس نوآوريهاي حقوقي و قضايي» با حضور حجت الاسلام سيد ابراهيم رئيسي رئيس قوه قضائيه، سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و جمعي از مسئولان قضايي مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
اين پرديس که با هدف ايجاد زمينه براي ارائه خدمات متقابل شرکت هاي دانش بنيان و دستگاه قضا تشکيل شده، با استقرار ۴۰ تيم استارتاپ آغاز به کار کرد و قرار است موتور محرکي براي شرکتهاي دانشبنيان و خلاق باشد که مي توانند ضمن رفع نيازهاي قوه قضاييه، به هوشمندسازي و چابکسازي و کارآمدي هر چه بيشتر نظام قضايي کشور کمک کنند.
همچنين اين پرديس زمينهساز شکلگيري «شبکه نوآوري حقوقي - قضائي» است که بر اساس آن خدمات مورد نياز دستگاه قضائي شناسايي و در اختيار شرکت هاي دانشبنيان قرار ميگيرد تا شرکتهايي که توانايي تامين اين نيازها را دارند مورد حمايت قرار گيرند.
تا کنون ۴۰۰ مورد از خدمات مورد نياز قوه قضائيه شناسايي و به اين شبکه اعلام شده است.
ارتقاء سلامت دستگاه قضا، توسعه عدالت و دسترسي آسان و ارزان به خدمات قضايي، پيش بيني جرايم و پيشگيري از جرم و افزايش مشارکت هاي اجتماعي در بهبود نظام قضايي از جمله اهداف و برنامه هاي «پرديس نوآوري هاي حقوقي و قضايي» است که با استفاده از ارکان موجود در زيست بوم فناوري هاي کشور پيگيري خواهد شد. رئيس قوه قضاييه در جريان افتتاح اين مرکز، از بخش هاي مختلف پرديس بازديد کرد و ضمن گفتگوي چهره به چهره با مديران پروژه هاي مختلفي که در اين مجموعه طراحي شده است، در جريان برنامه ها، فعاليت ها و روند اجرايي طرح هاي در دستورکار پرديس قرار گرفت.