اقتصاد آمریکا بیش از ۳۱ درصد کوچک شده است

ايسنا/وزارت بازرگاني آمريکا از تغيير مجدد برآورد رشد سه ماهه دوم خبر داد.
وزارت بازرگاني آمريکا آمار رشد نهايي سه ماهه دوم امسال را اعلام کرد که بر اين اساس نرخ رشد اقتصادي اين کشور منفي ۳۱.۴ درصد اندازه گيري شده که اين رقم ۲۳.۴ درصد کمتر از رشد سه ماهه قبل و ۰.۷ درصد بيشتر از نرخ رشد پيش بيني شده قبلي بوده است.
اين رشد اقتصادي که پايين ترين رشد فصلي ثبت شده در طول تاريخ آمريکا تاکنون بوده است، احتمالا بدترين عملکرد فصلي امسال خواهد بود؛ چرا که بخش بزرگي از تعطيلي هاي سراسري و قرنطينه در اين دوره اتفاق افتاده و اقتصاددانان انتظار دارند رشد اقتصادي در سه ماهه سوم رشد اقتصادي مجددا به محدوده مثبت بازگردد.
دفتر کنترل بودجه کنگره آمريکا پيش بيني کرده است از نيمه دوم امسال عملکرد اقتصادي آمريکا به مدار مثبت بازگردد؛ تا جايي که رشد ۲۱.۵ درصدي در سه ماهه سوم و ۱۰.۴ درصدي در سه ماهه پاياني سال براي اين کشور پيش بيني شده است.
ليديا بوسور، کارشناس مسائل اقتصادي در موسسه " آکسفورد اکونوميکس" گفت: با تداوم سرعت بالاي شيوع کوويد-۱۹ در آمريکا، ريسک ها بر سر راه اقتصاد کماکان در سطح بالايي باقي مانده اند. من يادم نيست مشابه چنين شرايطي را قبلا تجربه کرده باشيم و ممکن است اين وضعيت براي مدتي طولاني ادامه پيدا کند.
آمريکا در حال حاضر اصلي ترين کانون درگير با کرونا در جهان محسوب مي شود و بيش از ۲۱۱ هزار نفر از شهروندان اين کشور بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند. اين احتمال وجود دارد که در فصل پاييز اين کشور با پيک دوم بيماري مواجه شود.
متوسط رشد اقتصادي فصلي آمريکا در بازه زماني ۱۹۴۷ تا ۲۰۱۹ معادل ۳.۲۱ درصد بوده است که بالاترين رشد ثبت شده مربوط به رشد ۱۶.۷ درصدي سه ماهه نخست سال ۱۹۶۷ و کمترين رشد ثبت شده نيز مربوط به سه ماهه نخست سال ۱۹۵۸ با منفي ۱۰ درصد بوده است.