امید به رونق بورس با جمعشدن صفهای فروش

ايرنا/يک کارشناس بازار سرمايه با بيان اينکه روز گذشته در نيمه دوم بازار شاهد برگشت برخي از سهمها به فاز صعودي و پايان يافتن صفهاي فروش بوديم، گفت: با جمع شدن صف فروش، ارزش معاملات در بازار روز گذشته حدود ١٠ هزار ميليارد تومان بود، به همين دليل ميتوان انتظار داشت که هيجان فروش در بازار کاهش پيدا کرده باشد و در روزهاي آينده از فشار فروش و عرضه کاسته شود.
«امين دامچه» امروز (سه شنبه) در گفت و گو با خبرنگار ايرنا به روند معاملات بورس اشاره کرد و افزود: شاخص کل بورس اکنون به محدوده حمايتي خود رسيده است که اين محدوده از نظر تکنيکالي شامل تلاقي اصلاح و محدوده کف کانال روند نزولي است.
وي با بيان اينکه روز گذشته در نيمه دوم بازار شاهد برگشت برخي از سهم ها به فاز صعودي و پايان يافتن صف هاي فروش بوديم، اظهار داشت: نخستين گروه شاخص سازي که با برگشت مواجه شد گروه فلزات بود، اين برگشت با رهبري سهام شرکت فولاد خوزستان که گزارش ماهانه مناسبي را روانه کدال کرد، رخ داد. براساس آمار ارائه شده مبلغ فروش فولاد خوزستان در مهر ماه سه هزار و ٨٠٠ ميليارد تومان بود.
دامچه اظهار داشت: سهام ايران خودرو بعد از چندين روز افت و اصلاح در نهايت روز گذشته سبزپوش شدند و با جمع آوري پرقدرت صف فروش اين شرکت خودروسازي، برخي از سهام به صف خريد در بازار رسيدند.
اين کارشناس بازار سرمايه خاطرنشان کرد: با جمع شدن صف فروش ايران خودرو که اين روزها به عنوان ليدر بازار تلقي مي شود در اکثر نمادها شاهد جمع شدن صف فروش و بهبود روند معاملات بوديم.
وي گفت: با جمع شدن صف فروش، ارزش معاملات در بازار روز گذشته حدود ١٠ هزار ميليارد تومان بود، به همين دليل مي توان انتظار داشت که هيجان فروش در بازار کاهش پيدا کرده باشد و در روزهاي آينده از فشار فروش و عرضه کاسته شود.