نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

بزودی قیمت موز کاهش می‌یابد

منبع
ايلنا
بروزرسانی
بزودی قیمت موز کاهش می‌یابد

ايلنا/رئيس اتحاديه بار فروشان ميوه و تره بار گفت: موز از کشور اکوادور و هند وارد شده و به زودي قيمت آن کاهش مي‌يابد.

مصطفي دارايي نژاد افزود: از ۱۰ روز پيش با دستور ويژه‌اي که از شخص رئيس جمهور براي واردات موز و تنظيم قيمت‌ها در بازار گرفته شد، موافقت شد تا در قبال صادرات سيب، بتوانيم از اکوادور موز وارد کنيم.
وي با اشاره به اينکه با وجود هماهنگي‌هاي لازم، موز وارد شده در گمرک به دليل عدم صدور مجوز، قرنطينه شد گفت: اين مسئله سبب متضرر شدن وارد کنندگان و پرداخت جريمه به صاحبان کشتي‌هاي تجاري شد.

دارايي نژاد افزود: از امروز مجوز ورود اين موزها به کشور صادر شد و با هماهنگي‌هاي به عمل آمده، بعد از ترخيص تا حدود ۱۰ روز آينده اين موزها به دست مصرف خواهد رسيد و قيمت آن تا ۴۰ درصد کاهش مي‌يابد.


رئيس اتحاديه بار فروشان ميوه و تره بار در خصوص وجود موز پلانتين (موز سرخ کردني) گفت: به هيچ عنوان چنين موزي در کشور وجود ندارد و فقط يک شايعاتي شده که منشأ آن هم فضاي مجازي است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره