نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

فروش قسطی گوشت واقعیت دارد؟

منبع
ايلنا
بروزرسانی
فروش قسطی گوشت واقعیت دارد؟

ايلنا/ مديرکل دفتر خدمات بازرگاني وزارت صمت درباره خريد گوشت به صورت قسطي گفت: :در شرايط فعلي مسائلي مانند درآمد خانوار و مصرف‌کننده بر ميزان تقاضا تاثير مي‌گذارد بنابراين مصرف‌کنندگان به سمت کالاها ارزان‌تر و با کيفيت غذايي بيشتر مي‌روند. وجود مشکلات را نمي‌توان انکار کرد، اما فکر نمي‌کنم فروش قسطي گوشت با چک و غيره باشد.


صديف بيک‌زاده در مورد خبر فروش قسطي گوشت اظهار کرد: معمولا کالايي قسطي فروخته مي‌شود که روي دست فروشنده مانده است. اگر کالا مشتري داشته باشد فروشنده ترجيح نمي‌دهد کالاي خود را قسطي بفروشد. بنابراين به هيچ‌وجه خبر فروش قسطي گوشت را تاييد نمي‌کنم.

وي افزود: در شرايط فعلي مسائلي مانند درآمد خانوار و مصرف‌کننده بر ميزان تقاضا تاثير مي‌گذارد بنابراين مصرف‌کنندگان به سمت کالاها ارزان‌تر و با کيفيت غذايي بيشتر مي‌روند. وجود مشکلات را نمي‌توان انکار کرد اما فکر نمي‌کنم فروش قسطي گوشت با چک و غيره باشد.

بيک زاده تصريح کرد: متولي اعلام آمار اينکه توليد گوشت در حلقه عمده فروشي کاهش يا افزايش داشته، وزارت جهاد کشاورزي است اما مستندات کارگروه تنظيم بازار نشان مي‌دهد که کاهش توليد نداشته‌ايم.

اين مقام مسئول با اشاره به حذف واسطه‌ها از بازار گوشت گفت: براي حذف واسطه‌ها و عرضه مستقيم اين کالا جلساتي تشکيل شد که به طور مستقيم از توليد تا مصرف دام زنده با قيمت مشخصي در اختيار واحدهاي کشتار و بسته‌بندي قرار بگيرد تا با يک حاشيه سود معقول، منطقي و مورد تأييد نهادهاي ذي‌ربط مانند سازمان حمايت، کشتار را انجام داده و محصول را بفروشند.

 

مديرکل دفتر خدمات بازرگاني وزارت صمت تصريح کرد: از زماني که ارز گوشت از ترجيحي به نيمايي تغيير کرد، تقاضا فروکش کرده و به سمت ديگر اقلام پروتئيني متمايل شد. مردم مرغ يا پروتئين‌هاي گياهي مانند سويا و حبوبات را جايگزين گوشت کرده‌اند. 

وي خاطرنشان کرد: بنابراين کاهش تقاضا مخصوصا در دهک‌هاي پايين قابل انکار نيست. علاوه بر اين حجم وارداتي که در سال‌هاي گذشته داشتيم و چند صد ميليون دلار براي واردات گوشت قرمز اختصاص پيدا مي‌کرد کاهش شديدي داشته و نسبت به سال گذشته محسوس است. 

بيک‌زاده در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه چرا با وجود عرضه زياد قيمت‌ها کاهش پيدا نمي‌کند، گفت: کاهش قيمت زماني اتفاق مي‌افتد که قيمت تمام شده توليد کاهش يابد وگرنه با عرضه زياد نيز نمي‌شود هم چنين انتظاري از توليدکننده داشت. اگر اين اتفاق بيافتد بسياري از توليدکنندگان از توليد خارج مي‌شوند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره