نماد آخرین خبر

وصول ۲۵ درصد بدهی شرکت‌های هواپیمایی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
وصول ۲۵ درصد بدهی شرکت‌های هواپیمایی

صدا و سيما/در سال ۹۹ ازصورتحساب‌هاي صادر شده براي شرکت‌هاي هواپيمايي که حدود ۸۰۰ ميليارد تومان بوده، با درنظر گرفتن شرايط خاص حاکم بر صنعت هوانوردي کشور فقط ۲۵ درصد را وصول کرديم.

سياوش اميرمکري افزود: در سال ۹۸ توانستيم بيش از ۷۰ درصد مطالبات را دريافت کنيم و در سال ۹۹ نيز اين همراهي و همکاري بين ما و شرکت‌ها وجود داشت.

مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران با اشاره به عملکرد سال ۹۹ شرکت فرودگاه‌ها در تکميل طرح‌هاي نيمه تمام فرودگاهي گفت: خوشبختانه ما در سال ۹۹ با برنامه‌ريزي دقيقي که انجام داديم، موفقيم شديم رکورد جديدي را ثبت کنيم و طرح‌هايي که متوسط عمر آن‌ها ۵ تا ۶ سال و پيشرفت فيزيکي آن‌ها تقريبا ۶۰ درصد بود به بهره‌برداري برسانيم.

وي ادامه داد: اين کار همزمان با ارائه خدمات و سرويس‌هايي بود که در فرودگاه‌هاي کشور به مسافران، شرکت‌هاي هواپيمايي و دست اندرکاران صنعت حمل و نقل هوايي ارائه مي‌شد.

اميرمکري افزود: مهم‌ترين طرح ما با توجه به قدمت فرودگاه مهرآباد، پروژه بهسازي کامل تاسيسات ونصب و راه اندازي تجهيزات وسيستم سوييچينگ و سامانه اتوماسيون برج و اپروچ مهرآباد بود که خوشبختانه با تلاش متخصصان داخلي شرکت اين کار بزرگ انجام شد.

مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران با اشاره به طرح‌هاي عمراني اين شرکت در سال جديد گفت: قدم بعدي ما در سال ۱۴۰۰ طرح بهسازي باند ۲۹ چپ فرودگاه مهرآباد است که يکي از طرح‌هاي مهم براي ايمني پروازهاست که هماهنگي‌هاي لازم انجام شده و خوشبختانه با يک برنامه‌ريزي دقيق از اوايل ارديبهشت ماه اين طرح آغاز خواهد شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره