نماد آخرین خبر

مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد کیش و قشم منصوب شدند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد کیش و قشم منصوب شدند

باشگاه خبرنگاران/ با حکم مشاور رئيس جمهور و دبير شورايعالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، مديران عامل سازمان‌هاي مناطق آزاد «کيش» و «قشم» منصوب شدند.

«حميدرضا مومني» در احکامي جداگانه ، «جعفر آهنگران» را به عنوان «رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش» و «علي درويش پور» را به عنوان «رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم» منصوب کرد.
اين احکام به استناد ماده (۶) قانون چگونگي اداره مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و با توجه به تفويض اختيار رياست محترم جمهوري از سوي دبير شورايعالي مناطق آزاد صادر شده اند.
در احکام اين مديران عامل آمده است: «با عنايت به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر نامگذاري سال جاري به نام «سال توليد، پشتيباني ها، مانع زدايي ها» از جنابعالي انتظار مي‌رود ضمن اهتمام در راستاي ارتقاء جايگاه و گسترش و تسهيل توليد در منطقه، با بهره مندي از ظرفيت‌هاي استراتژيک آن منطقه و تلاش به منظور رفع موانع توليد و پشتيباني از صنايع در راستاي تحقق سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، افزايش صادرات و سرمايه گذاري و همچنين انتقال فناوري‌هاي پيشرفته، ارائه خدمات و تسهيلات مناسب با هدف حمايت از توليد داخلي و حضور در بازار‌هاي منطقه‌اي و جهاني، ضمن اتکال به ايزد متعال و تعامل و همکاري با ساير اعضاء هيأت مديره زمينه تحقق اهداف مورد نظر را در منطقه فراهم آوريد.»
يادآور مي‌شود؛ پيش از اين «جعفر آهنگران» سرپرستي سازمان منطقه آزاد کيش و «کيهان عباسيان» سرپرستي سازمان منطقه آزاد قشم را بر عهده داشتند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar