ثبتنام صندوق پسانداز یکم مسکن متوقف شد

تسنيم/مقام مسئول بانک مسکن از توقف ثبتنام صندوق پسانداز يکم خبر داد.اين صندوق خرداد ۹۴ با حضور وزير سابق راه و شهرسازي براي خروج مسکن از رکود رونمايي شده بود.
محمدحسن مرادي يادآور شد: از سال 94 مدل صندوق يکم پيش بيني شده بود براي 3 تا 5 سال که فعاليت داشته باشد و بعد از آن متوقف شود.
وي با بيان اينکه ثبت نام ورودي جديد صندوق پس انداز مسکن يکم متوقف شده و صرا پرداخت وام به دارندگان اين حساب انجام ميشود، افزود: متقاضيان شهرهاي جديد که فاصله آنها تا تهران کمتر از 60 کيلومتر است از جمله انديشه، پرند و پرديس مانند مرکز استان تهران از تسهيلات 80 ميليوني بهرمند خواهند شد. همچنين در شهرهاي جديد فولاد شهر اصفهان و صدرا در فارس به سپردهگذاران صندوق يکم 60 ميليون وام پرداخت ميشود.
وي افزود: با توجه به اينکه ورودي هاي جديدي به صندوق افزوده نشد و از سوي ديگر منابعي هم تامين نشده بود، در اين زمينه منابع مسکن مهر به کمک صندوق آمد که با امهال بانک مرکزي کسري منابع جبران شد.
معاون امور طرح و برنامه بانک مسکن گفت: افراد ذيصلاح مسکن مورد نظرشان انتخاب و به بانک براي خريد مراجعه و تسهيلات دريافت کنند البته با تورم و نوسانات بازار و شرايط مسکن هر چه زودتر مراجعه کنند به نفعشان خواهد بود.
مرادي تاکيد کرد: در صندوق پسانداز يکم ديگر افتتاح حساب جديد نداريم. بانک مرکزي مدت فعاليت صندوق مسکن يکم را 5 ساله تعيين کرده بود که عمر آن در خرداد 99 به اتمام رسيد و تا چند ماه هم فرصت داديم.
به گفته وي، تمام کساني که تا پيش از اين ثبت نام کرده ولي تسهيلات را دريافت نکرده بودند بدون استثنا هر زماني که به بانک مراجعه کنند، ميتوانند اين وام را بر اساس همان مدل دريافت کرده و ما متعهد به پرداخت اين تسهيلات به آنها هستيم.
19 خرداد سال 94 با حضور عباس آخوندي وزير وقت راه و شهرسازي و مديرعامل اسبق بانک مسکن، صندوق پسانداز يکم با افتتاح يک حساب رسما رونمايي شد.
حامد مظاهريان معاون وزير مستعفي راه و شهرسازي چند روز قبلا از اين رونمايي با تاکيد بر اينکه افتتاح حساب صندوق پسانداز يکم مسکن اتفاق بسياري مهمي است به تسنيم گفته بود: تلاش خواهيم کرد پرداخت تسهيلات 80 ميليون توماني مسکن را از سال جاري آغاز کنيم.
وي ادامه داد: براي اين کار سپردهگذاران در حساب مختلف مانند صندوق جوانان، صندوق پسانداز و... که در انتظار دريافت تسهيلات هستند تحت شراطي ميتوانند از وام 80 ميليون توماني استفاده کنند.
وي با تاکيد بر اينکه سازوکار استفاده سپردهگذاران از وام 80 ميليون توماني را بانک مسکن مشخص خواهد کرد، افزود: به دنبال عملياتي کردن وام مذکور در سال جاري هستيم تا به مرور شاهد رونق بخش ساخت و ساز مسکن باشيم.بايد سپردهگذاران بانک مسکن را تشويق کرد تا به اين ترتيب وام 80 ميليون توماني وارد بازار شده و منجر به خروج اين بخش از رکود شود.


















