شاخص بورس ۷۹۱ واحد دیگر افت کرد

تسنيم/شاخص بورس در جريان معاملات امروز بازار سرمايه ۷۹۱ واحد افت کرد.
در جريان دادوستدهاي امروز بازار سرمايه بيش از 5 ميليارد و 248ميليون سهم و حقتقدم بهارزشي بالغ بر 3 هزار و 490ميليارد تومان در بيش از 425هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 791واحدي در ارتفاع يکميليون و 188هزار و 804واحد قرار گرفت.
بيشترين اثر منفي بر دماسنج بازار سهام در روز جاري به نام نمادهاي معاملاتي شرکتهاي فولاد مبارکه اصفهان، ملي صنايع مس ايران و سرمايهگذاري تامين اجتماعي شد و در مقابل شرکتهاي صنايع پتروشيمي خليج فارس، معدني و صنعتي چادرملو و ايران خودرو با افزايش خود مانع افزايش بيشتر نماگر بازار سهام شدند.
شاخصهاي اصلي بازار سرمايه هم روزي منفي را پشتسر گذاشتند؛ بهطوري که شاخص قيمت (وزني ــ ارزشي) 205واحد، کل (هموزن) 4204واحد، قيمت (هموزن) 2726واحد، آزاد شناور 4037واحد و شاخصهاي بازار اول و دوم به ترتيب 217 و 2844 واحد افت کردند.
بر اساس اين گزارش، در بازارهاي فرابورس ايران هم با معامله 854ميليون ورقه بهارزش يک هزار و 310ميليارد تومان در 133هزار نوبت، شاخص فرابورس (آيفکس) 113واحد رشد کرد و در ارتفاع 17هزار و 666واحد قرار گرفت.
در اين بازار هم امروز بيشترين اثر منفي بر شاخص فرابورس به نام نمادهاي معاملاتي هلدينگ صنايع معدني خاورميانه، پتروشيمي زاگرس و پليمر آريا ساسول شد و در مقابل شرکتهاي ذوب آهن اصفهان، زغال سنگ پروزده طبس و سرمايهگذاري مالي سپر صادرات بيشترين اثر مثبت را بر اين شاخص به نام خود ثبت کردند.