علت فعال نشدن خط کشتیرانی بوشهر - قطر

ايرنا/ مديرکل بنادر و دريانوردي استان بوشهر گفت: موافقت نشدن با تامين سوخت يارانهاي، مانع فعالسازي خط کشتيراني بوشهر- قطر شدهاست.
سياوش ارجمندزاده روز يکشنبه به رسانه ها اعلام کرد: کشتي "گراند فري" براي سرويس دهي و جا به جايي بار و مسافر در مسير بوشهر-قطر پيش بيني شدهاست و راهاندازي آن ميتواند کمک شاياني به رونق گردشگري و صادرات استان بوشهر به قطر باشد.
وي بيان کرد: با توجه به نامگذاري سال جاري به نام "توليد، پشتيبانيها و مانع زدايي" بخشي از فعاليت اين کشتي حمل کالاهاي توليد داخلي و صادرات است که راهاندازي آن در مسير بوشهر- قطر قادر به نقش آفريني قابل توجهي در اين بخش است.
ارجمند زاده با اشاره به اينکه کشتي ياد شده از اوايل سال گذشته آماده خدمات رساني بودهاست، اظهار داشت: در چند سال گذشته رشد صادراتي استان بوشهر به قطر قابل توجه است که با فعال سازي خط کشتيراني مسافربري - باربري اين رونق صادراتي دوچندان و گردشگري استان بوشهر متحول خواهد شد.
مديرکل بنادر و دريانوردي استان بوشهر گفت: رشد و توسعه صنعت گردشگري دريايي يکي از اولويتهاي اين اداره کل است که در اين زمينه اقدامات قابل توجهي صورت پذيرفته است.
وي افزود: يکي از اقدامات برجسته در راستاي توسعه گردشگري و مسافري در استان بوشهر، بازسازي پايانه مسافري بندر بوشهر است که با طراحيها و اقدامهايي که در حال انجام است هم از لحاظ ترمينال و هم اسکله بزودي تبديل به يک پايانه مدرن و بزرگ با قابليت پذيرش کشتيهاي بزرگ و کروس خواهد شد.
مديرکل بنادر و دريانوردي استان بوشهر عنوان کرد: همکاري با بخش خصوصي براي ورود يک فروند کشتي مسافري و باري (رورو پسنجر) با قابليت جابه جايي يکهزار و ۵۰۰ مسافر و ۸۰ کانتينر براي راهاندازي ط کشتيراني بوشهر _ قطر از ديگر اقدامهاي صورت گرفته در اين زمينه است.
ارجمند زاده بيان کرد: در اين زمينه تمامي موارد و اقدامات لازم براي فعال سازي خط کشتيراني صورت گرفته اما با اين حال تامين نشدن سوخت يارانهدار مانع تحقق اين مهم است که با توجه به تصويب منطقه آزاد بوشهر و در پيش بودن جام جهاني فوتبال در کشور قطر اميدواريم اين مهم با نگاه ويژهاي دنبال شود.
وي درباره توسعه گردشگري دريايي در ديگر بنادر استان بوشهر اظهار داشت: اسکلههاي مسافري در بنادر کنگان، ديلم و گناوه نيز در دست احداث است که تا سه ماه آينده آماده بهرهبرداري ميشوند.
ارجمندزاده يادآور شد: مطالعات احداث اسکله شناور گردشگري براي بندر دير نيز در حال اتمام است.
ارجمندزاده اظهار داشت: استان بوشهر با توجه به بيشترين طول مرز دريايي و همجواري با دريايي نيلگون خليج فارس از مزيتها و فرصتهاي قابل توجهي در زمينه رونق صنعت گردشگري دريايي برخوردار است که اميدواريم در آينده نزديک از ظرفيتهاي ايجاد شده نهايت بهرهبرداري صورت گيرد.