نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

کدام کشور بالاترین میزان واردات را دارد؟

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کدام کشور بالاترین میزان واردات را دارد؟

ايسنا/ اتاق بازرگاني تهران در جديدترين گزارش خود به تحليل وضعيت اقتصاد کشورهاي در حال توسعه پرداخته و شرايط آنها در فصول اخير را بررسي کرده است.

پس از شيوع ويروس کرونا، بخش مهمي از اقتصاد ملي در سراسر جهان با آسيب‌هاي جدي مواجه شد و به نظر مي‌رسد هرچند در دو فصل اخير بخش مهمي از اين آسيب‌ها جبران شده اما همچنان تبعات اقتصادي کرونا بر جاي خود باقي خواهد ماند.

در ميان کشورهاي در حال توسعه، چين که خود را به جمع بزرگان اقتصاد جهان رسانده و حتي احتمالا در سال‌هاي نه چندان دور به بزرگترين اقتصاد جهان تبديل مي‌شود، در دوره شيوع کرونا نيز توانست خيلي زود از آمارهاي کاهشي عبور کند و رشد مثبت خود را به ثبت برساند. ساير کشورها در حال توسعه نيز روندي مشابه را در نخستين فصل سال ۲۰۲۱ آغاز کرده‌اند، هرچند فاصله‌اي قابل توجه از نظر سرعت رشد اقتصادي با چين دارند.

براورد اتاق بازرگاني تهران نشان مي دهد که در تجارت اقتصادهاي در حال توسعه در فصل نخست سال ۲۰۲۱ از رشد قابل توجهي در قياس با مدت مشابه سال قبل و همچنين فصل قبل برخوردار بوده است.

در آمارهاي صادراتي، کشورهاي مورد بررسي، در فصل اول۲۰۲۱ نسبت به فصل پاياني سال ۲۰۲۰، بين يک تا ۲۵ درصد رشد صادرات را به ثبت رسانده‌اند. همچنين در مقايسه با مدت مشابه سال قبل نيز ميزان صادرات بين هفت تا ۳۳ درصد افزايش بافته است.

اگر در اين امر روسيه و آرژانتين را کنار بگذاريم، بالاترين ميزان صادرات صورت گرفته ميان کشورهاي در حال توسعه در شش فصل اخير به فصل نخست سال ۲۰۲۱ تعلق دارد.

در حوزه واردات نيز عملکرد اکثر کشورها صعودي بوده و در اين ميان چين با بيش از ۶۰۰ ميليارد دلار اصلي‌ترين واردکننده جهان به شمار مي‌رود. البته در مدت مشابه صادرات اين کشور نيز از مرز ۸۴۴ ميليارد دلار عبور کرده است.

در بين کشورهاي در حال توسعه، ميزان واردات هند، اندونزي و آرژانتين با سرعت بيشتري افزايش يافته است و در حوزه صادرات نيز در کنار چين، صادرات آرژانتين، روسيه، اندونزي و برزيل با سرعت بالاتري رشد کرده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره