درآمد بورس از اجاره تالار حافظ چقدر است؟
تجارت نيوز/از انتشار صورتهاي مالي سازمان بورس يکي دو هفته اي است که ميگذرد. از زمان انتشار تا به حال اعداد و ارقام بعضا عجيبي در آن ديده شده است از حقوق ۲۱ ميليوني کارکنان سازمان بورس گرفته تا درآمد دو هزار ميليارد توماني سازمان بورس از محل کارمزدهاي معاملاتي در سال گذشته.
واريز ۱۸۳۶ ميليارد تومان به صندوق تثبيت بازار سرمايه که توسط سازمان بورس و اوراق بهادار صورت گرفته است ديگر رقمي است که در صورت مالي منتشر شده سازمان از اهميت زيادي برخوردار شده است.
در نشست خبري سازمان بورس چه گذشت؟
نشست خبري که در ۲۳ خرداد، در سازمان سپردهگذاري مرکزي و تسويه وجوه برگزار شد مشخصا به سوالات خبرنگاران درباره بندهاي مختلف صورت مالي تازه انتشار يافته سازمان بورس پاسخ داده شد در اين مراسم گفته شد تنها داراييهاي سازمان، املاک و مستغلاتي است که سازمان بورس مالکيت آنها را در حال حاضر بر عهده دارد از جمله ساختمان فعلي سازمان در ملاصدرا، ساختمان خيابان حافظ و ساختمان خيابان مطهري که گفتهها نشان ميدهد تا چند وقت ديگر اهالي سازمان بورس از ساختمان فعلي نقل مکان ميکنند و به محل جديدي که در خيابان مطهري واقع شده است ميروند.
چندي پيش شايعاتي درباره اجاره ساختمان قديمي سازمان بورس که تا سال ۹۸ کارکنان اين مجموعه در آن حضور داشتند به وجود آمد و اين شايعات نشان ميداد که بعد از نقل مکان سازمان بورس از خيابان حافظ ، معابر جلوي اين ساختمان به دستفروشان اجاره داده ميشود و اين افراد براي گذران معيشت خود و به خطر نيافتادن آن مجبور بودند تا مبالغي را به سازمان بورس پرداخت کنند.
بعد از انتشار گزارش عملکرد مالي سازمان بورس، در بند درآمدها و هزينههاي غيرعملياتي، درآمد حاصل از اجاره ساختمان حافظ و تالارهاي استانها حدودا چهار هزار ميليارد تومان برآورد شده است که البته نسبت به سال گذشته کمتر هم شده است، موضوعي که نشان ميداد شايد اين شايعات درست باشد. همين موضوع باعث شد تا ميزان صحت اين شايعات را از مقامات اين سازمان جويا شويم.
طبق پيگيريهاي تجارتنيوز از مسئولان سازمان بورس و اوراق بهادار و به گفته روابط عمومي سازمان بورس، در حال حاضر ساختمان قديمي و فرسوده خيابان حافظ که روزي تابلو معاملاتي بورس در آن روشن بود حالا با وجود شرايط خطرناک آن به چند سازمان مانند بورس انرژي و مرکز آمار ايران اجاره داده شده و مقامات سازمان بورس، شايعات مبني بر گرفتن اجاره بها از دست فروشان جلوي اين ساختمان را به کلي رد و وجود چنين چيزي را انکار کردند.
حالا سوال اينجاست که با توجه به شرايط بحراني اين ساختمان که مکررا کارشناسان ساختمان و مسکن آن را آسيب شناسي کرده و از آن به عنوان پلاسکوي دوم ياد کردهاند، چرا همچنان اين ساختمان بايد استفاده شده و اجاره داده شود؟