زمستان هم برق میرود؟

خبرآنلاين/ معاون هماهنگي توزيع توانير گفت: احتمال وقوع خاموشي ها در زمستان هم وجود دارد اما از هم اکنون در تلاش هستيم تا با اعمال مديريت از اين موضوع فاصله بگيريم.
غلامعلي رخشانيمهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي تامين برق سال آينده، اظهار کرد: برنامه ريزي براي تامين برقي يک مساله پيوسته بوده و از هم اکنون بحث تامين برق سال آينده و پيش بيني مصرف براي سال آينده و سال هاي آتي در حال انجام است، همينطور براي زمستان امسال نيز برنامه ريزي تامين برق را از هم اکنون آغاز کرديم چراکه ممکن است مصرف گاز در بخش خانگي محدوديت هاي سال گذشته در صنعت برق را منجر شود که در حال برنامه ريزي براي اين مساله هستيم.
وي با بيان اينکه با وزارت نفت در حال مذاکره هستيم، اظهار کرد: سوخت هاي مايع درحال بارگيري هستند و اين ظرفيت ها تکميل مي شود، اين مساله جز برنامه هاي وزارت نيرو بوده که از سمت شرکت مادر تخصصي برق حرارتي در حال پيگيري است تا انشالله مشکل خاصي براي زمستان ايجاد نشود.
معاون هماهنگي توزيع توانير افزود: بحران انرژي در زمستان اختصاص به يک کشور و منطقه ندارد و اگر بخش هاي تامين کننده انرژي مثل سوخت مايع و گاز و زارت نيرو سنکرون عمل نکنند و مشکلي در اين زمينه به وجود آيد ممکن است محدوديت هايي اعمال شود اما در تلاش هستيم که اين اتفاق نيفتد.
بيشترين مرصرف برق در استان هاي تهران و البرز است
رخشاني مهر با بيان اينکه در حال حاضر خاموشي نداريم اما مصارف ۴۸۰۰ مگاوات بيشتر از آمار و ارقامي بوده که شرکت مديريت مصرف ايران اعلام مي کند، اظهار کرد: اين ميزان عمدتا در استان تهران، تهران بزرگ و البرز است، در تهران بزرگ ۸۰۰ مگاوات در تهران بزرگ ۲۰۰ مگاوات و درالبرز ۲۰۰ مگاوات بيشتر از مرز هاي تعيين شده مصرف برق صورت مي گيرد.
وي با تاکيد بر اينکه اين آمار نشان مي دهد که در ايام تعطيلات برخي صنوف فعال بودند و در اين ايام چندان مديريت مصرف رعايت نشد، گفت: در ساير استان هاي کشور نيز به جز اصفهان، خراسان جنوبي، آذربايجان غربي و شرقي، کهگيلويه و بويراحمد، چهار محال و بختياري ساير استان ها مصارف بالا بوده و خواهش ما اين است که مشترکان بيشتر رعايت کنند تا اين افزايش مصرف منجر به خاموشي خانگي نشود.
احتمال بازگشت خاموشي ها
به گفته معاون هماهنگي توزيع توانير خاموشي بيش از ۱۲ روز است که در هيچ کجا اعمال نشده اما اگر اين شرايط ادامه پيدا کند و مصارف افزايش يابد مجبور به اعمال خاموشي هستيم. اگر در اين مدت نيز در منطلقه اي خاموشي صورت گرفته به دليل وقوع حادثه بوده و ارتباطي با کمبود برق نداشته است.
رخشاني مهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي جمع آوري ماينرها در کشور نيز گفت: حدود ۲۰۰۰ مگاوات ماينر در اين حوزه فعال هستند که بيش از ۴۰۰ مگاوات آن جمع آوري شدند البته بخشي از آن ها برگشت داده شدند اما اکنون بر اساس دستورات قضايي هيچکدام از آن ها برگشت داده نمي شود و اين فرايند سرعت گرفته و هر هفته مراکز غير مجاز بيشتري جمع آوري مي شوند.