جهانگیری: دستگاههای اقتصادی تا پایان تیر برای رونق تولید برنامه ارایه دهند
ايسنا
بروزرسانی
ايسنا/ جلسه بررسي پيش نويس برنامه حمايت از توليد، سرمايه گذاري و ارتقاء نظام مالي کشور عصر امروز (شنبه) به رياست معاون اول رئيس جمهور برگزار شد.
اسحاق جهانگيري با اشاره به سياستگذاريهاي دولت در جهت کاهش تورم و نتايج مثبت اين سياستگذاريها گفت، موضوعي که پس از تورم در دستور کار دولت قرار گرفته، يافتن راهکارهاي عملياتي براي خروج از شرايط رکود است.
معاون اول رئيس جمهور با بيان اينکه امروز در اکثر جلسات اقتصادي و نشست هايي که با صنعتگران و توليدکنندگان برگزار مي شود، دغدغه اصلي موانع پيش روي توليد و کسب و کار است، افزود: بايد راهکارهايي اثرگذار براي رفع اين مشکلات پيدا کنيم چرا که برنامه ريزي براي خروج از رکود به معناي رونق بخشيدن به توليد و ايجاد فرصتهاي شغلي است.
جهانگيري خاطرنشان کرد: دولت در نظر دارد در گام نخست مشکلات واحدهاي توليدي که فعاليت آنها با مشکل مواجه شده را برطرف کرده و پس از آن براي ايجاد واحدهاي توليدي جديد برنامه ريزي کند.
معاون اول رئيس جمهور از دستگاه هاي اقتصادي خواست، ضمن بازبيني و بررسي مجدد پيش نويس برنامه حمايت از توليد، جلساتي فشرده و منسجم برگزار نمايند و حداکثر تا پايان تيرماه برنامه اي منسجم، دقيق و عملياتي براي رونق بخشيدن به توليد و خروج از شرايط رکود ارائه دهند.
در اين جلسه که وزراي صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعي، نفت، نيرو، معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور، رئيس کل بانک مرکزي، دبير هيات دولت، رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي و مشاور اقتصادي رئيس جمهور نيز حضور داشتند گزارشي از پيش نويس برنامه حمايت از توليد که در جلسات مختلف توسط دستگاههاي اجرايي مرتبط تدوين شده بود ارايه شد.
در اين نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص بخش هاي مختلف اين پيش نويس، مقرر شد در جلسات مشترک دستگاه هاي اقتصادي، اين برنامه بازبيني شده و در پايان تيرماه به شکل يک برنامه منسجم و عملياتي ارائه گردد.