نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
موسیقی

کنسرت علیرضا قربانی در یونسکو برگزار شد

منبع
برنا
بروزرسانی
کنسرت علیرضا قربانی در یونسکو برگزار شد

برنا/ کنسرت علیرضا قربانی با حضور ۱۳۰۰ نفر از ایرانیان در یونسکو برگزار شد.
 
در نوروز ۱۴۰۴ و در آستانه عید سعید فطر، سالن همایش‌های بین‌المللی یونسکو در پاریس میزبان یکی از رویداد‌های فرهنگی باشکوه سال‌های اخیر بود؛ کنسرت علیرضا قربانی که با استقبال پرشور حدود ۱۳۰۰ نفر از ایرانیان و علاقه‌مندان به موسیقی اصیل ایرانی برگزار شد.

این برنامه که با عنوان هدیه نوروزی ایران به مدت یک ساعت و نیم ارائه شد، با همراهی یک گروه ١٤ نفره از نوازندگان حرفه‌ای، مجموعه‌ای از قطعات زیباى موسیقی ایرانی را به اجرا گذاشت.

نکته قابل توجه این رویداد، حضور مهمانانی از نمایندگی‌های مختلف کشور‌های عضو یونسکو و همچنین دیپلمات‌ها و نمایندگان کشور‌های مختلف بود. این برنامه نه تنها برای ایرانیان حاضر، بلکه برای بسیاری از مهمانان بین‌المللی نیز متفاوت و تأثیرگذار بود. بسیاری از نمایندگان غیرایرانی پس از پایان برنامه ابراز کردند که اجرای موسیقی ایرانی برایشان تجربه‌ای متفاوت و دلپذیر بوده است.

همچنین در پایان برنامه، قطعه «ای ایران» به اجرا درآمد و تمامی حاضران در سالن از جای برخاسته و با این اثر ماندگار همخوانی کردند. این لحظه به عنوان نقطه اوج برنامه، جلوه‌ای از همبستگی فرهنگی ایرانیان را به نمایش گذاشت. این قطعه که با همخوانی ایرانیان در سالن همراه شد، توجه بسیاری از مهمانان خارجی را جلب کرد.

این کنسرت، که با هدف نمایش هنر اصیل ایرانی در سطح بین‌المللی به نمایش گذاشته شده بود، با استقبال گسترده‌ای مواجه شد و بازتابی از هویت مشترک ایرانیان بود که حتی در دوردست‌ها نیز حفظ شده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

کنسرت علیرضا قربانی در یونسکو برگزار شد

کنسرت علیرضا قربانی در یونسکو برگزار شد
00:00
00:00
کنسرت علیرضا قربانی در یونسکو برگزار شد
1 / 1
کنسرت علیرضا قربانی در یونسکو برگزار شد
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره