نماد آخرین خبر

زولبیا بامیه، شیرینی ماه مهمانی خدا

منبع
ايمنا
بروزرسانی

ایمنا/  زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.
پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق پیدا می‌کند به طوری که کارگاه‌های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره