2
2
6.8K
فارس/ تاسوعای حسینی، بین همه نذریپزانها، طبخ یک نذری رونق بیشتری دارد؛ حلواپزان. این سنت بین آذری زبانها و شمالیها بیشتر دیده میشود اما حال و هوای تاسوعایی پایتخت هم بینصیب از عطر خوش آرد تفت خورده و قُل زدن شهد شیرین حلوا نمیماند.از ابتدای خیابان «ابوسعید»، مترو منیریه میتوان بوی روغن داغ، آرد در حال سرخ شدن و شهد گلاب و شیره انگور حلوا را استشمام کرد. حلواپزان چهارراه گلوبندک از جذابیتهای ماه محرم پایتخت است که میتوانید خودتان را به آن برسانید.