4
6
11.9K
ایرنا/ شهرستان خرمدره به عنوان یکی از مراکز مهم تولید و برداشت انگور در کشور حدود ۳هزار هکتار زمین های زراعی این محصول را داراست. کشاورزان سالانه ۴۱ هزار تن انگور تولید می کنند که ۷۰ درصد از این محصول به صورت کشمش تیزآبی و آفتابی فرآوری میشود و مابقی نیز به صورت تازهخوری مورد استفاده قرار میگیرد.تیزاب روشی است که برای زودتر خشک کردن انگور و تبدیل آن به کشمش استفاده میشود. کشمش تیزابی جزو خشکبار های مهم ایران است و در دو نوع و رنگ های مختلفی طبقه بندی می شود. شهرستان خرمدره در ۹۰ کیلومتری مرکز استان زنجان قرار دارد و شغل بیشتر مردم این شهرستان کشاورزی و دامداری است .