55
21
6.2K
ایرنا/ در روش سنتی تولید زغال تکه های چوب باقیمانده حاصل از نجاری و مصارف دیگر را در کوره قرار می دهند تا بسوزند، سپس چوب ها با قرار گرفتن درپوشی روی دهانه کوره و بستن منافذ آن خفه می شوند. چوب ها اغلب ۳-۷ روز در کوره هستند و بعد از گذشت این مدت به زغال قابل مصرف تبدیل می شوند. یکی از مراکز تولید زغال به روش سنتی در نزدیکی روستای صرم از توابع شهرستان کهک قم است. از آنجا که کارگرانِ بومی به دلیل سختی کار و دستمزدِ اندک، حاضر به کار در این مجموعه ها نیستند، کارگران مهاجر در گرمای تابستان و سرمای زمستان با سختی های این کار دست و پنجه گرم میکنند.
حمید عابدی