عضو سابق کنست: ورود به جنگ مستقیم با ایران به نفع اسرائیل نیست
فارس/ یک عضو پیشین کنست اسرائیل اعلام کرد وارد شدن تلآویو به به جنگ منطقهای فراگیر یک ماجراجویی بزرگ و خطرناک به شمار میرود.
در پی کشمکش علنی میان «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ وی درباره سیاستهای جنگی این رژیم، یک عضو پیشین کنست هشدار داد: ورود اسرائیل به جنگ منطقهای یک ماجراجویی بزرگ و خطرناک به شمار میرود.
«اورئیل لین»، عضو سابق کنست اسرائیل طی یادداشتی در روزنامه «معاریو» تاکید کرد: «گسترش رویاروییهای نظامی در منطقه و تبدیل شدن آن به یک جنگ فراگیر و مستقیم با ایران به هیچ وجه به نفع اسرائیل نبوده و نخواهد بود.»
لین در ادامه در بیان مهمترین اهداف بلندمدتی که اسرائیل باید به دنبال تحقق آن باشد، گفت: «نابودسازی سازمانهایی که به دنبال آسیب زدن به اسرائیل هستند، تحقق معادله بازدارندگی همیشگی علیه دشمنانی که قادر به نابود کردن آنها نیستیم و برپایی مناسبات حسنه با کشورهای دوست در غرب و نیز چین و کشورهای عربی و اسلامی باید جزء اهداف بلندمدت ما باشد.»
این عضو پیشین کنست تصریح کرد:« اسرائیل میتواند این دستاوردها و اهداف را در قالب سیاست خارجی به دست آورد اما ضروری است که بدانیم فرایند تحقق این اهداف، بلندمدت خواهد بود و کابینه در این زمینه باید سیاست خردمندانهای در پیش بگیرد.» وی تاکید کرد: «کابینه نتانیاهو در تعامل با مساله گروگانها سیاست بسیار اشتباهی را پی گرفت به طوری که مرتبط دانستن مساله بازگرداندن ربوده شدگان با موضوع نابودسازی حماس یک تصمیم نادرست بود.»
لین در پایان نوشت: «از همان ابتدا عیان بود که حماس بدون تحققبخشی به اهداف اساسی خود، گروگانها را آزاد نخواهد کرد زیرا آنها قویترین سلاح نزد حماس به شمار میروند.»
وزیر جنگ اسرائیل در جریان سخنرانی در نشست کمیسیون خارجی و امنیتی پارلمان این رژیم که روز گذشته در دفترش برگزار شد، تأکید کرد این رژیم عامل اصلی عدم حصول توافق آتشبس در غزه و در نتیجه تبادل اسراست؛ لذا «اسرائیل دو راه بیشتر ندارد: یا سازش یا تنش.»وی با بیان اینکه «موضع من و سرویسهای امنیتی حرکت به سمت توافق است که شامل بازپسگیری گروگانها و دور کردن نیروهای رضوان [وابسته به حزب الله] از مرزهاست»، گفت: اگر ما به مدت دو ماه از محور فیلادلفیا نیروهای خود را خارج کنیم، هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد».
وزیر جنگ اسرائیل ادامه داد: «وظیفه ما این است که شرایط را برای بازگرداندن ربودهشدگان (اسرای اسرائیلی) فراهم کنیم؛ یا از طریق فشار نظامی یا توافقی که حتی چند مرحلهای باشد».
گالانت درباره تهدیدهای ایران و حزب الله برای خونخواهی شهیدان اسماعیل هنیه و فواد شکر هم مدعی شد: «ما در روزهای اخیر، پدافند خود را تقویت کردهایم. من صدای طبلها [ی جنگ] را میشنوم. آنچه درباره پیروزی مطلق [توسط نتانیاهو] گفته میشود، یاوهگویی است».