کواکبیان: نهتنها دولت که شورای عالی فضای مجازی نیز بر رفع فیلتر تاکید دارد
ایسنا/ دبیرکل حزب مردمسالاری با بیان این که وفاق ملی به معنی تعطیلی احزاب نیست، گفت: اعتقاد به وفاق ملی باید در جریانات سیاسی نهادینه شود نه این که به جای وفاق ملی در عمل نفاق ملی را رقم بزنیم.
«مصطفی کواکبیان» امروز شنبه سیزدهم بهمن در نشستی که با موضوع «وفاق ملی، مفهوم و دستاوردهای آن» و به همت انجمن اسلامی نسل نو در سالن آمفتی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، اظهار کرد: در علم سیاست واژهای به نام وفاق نداریم و هرچند که بین احزاب، ائتلاف داریم ولی در کشورمان و برخلاف دیگر کشورها عمدتاً بین احزاب برای انتخابات ائتلاف میشود و بعد از آن نیز از هم میپاشد، در کشورهای دموکراتیک و غربی، یک حزب، دولتی را در اختیار میگیرد و بعداً ائتلافی را راهاندازی میکند.
وی شعار وفاق ملی در دولت جدید را حرف تازهای خواند و افزود: مفهوم وفاق باید بر سر امور مشترک و مورد وفاق بین افراد باشد به عبارتی اینگونه نیست که در تمام رویکردها و مباحث باید وفاق داشت و شاید اجتماع مشترک در امور واژه مناسبتری برای این مورد در کشورمان باشد.
کواکبیان با بیان این که وفاق ملی به معنی تعطیلی احزاب نیست، گفت: در واقع احزاب سیاسی با حفظ جناحبندیها باید به این اجاع و وفاق برسند نه اینکه احزاب با این مفهوم فعالیت خود را متوقف و تعطیل کنند.
وی با تاکید بر این که اعتقاد به وفاق ملی باید در جریانات سیاسی نهادینه شود، اظهار کرد: برخی هنوز از ته دل باوری به وفاق ملی ندارند و حتی برای آنها سخت است که باور کنند دولت پزشکیان روی کار آمده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تهران عنوان کرد: معمولاً کسانی که صادقانه وفاق ملی را قبول ندارند، بهتر از آنهایی هستند که در ظاهر طرفدار وفاق ملی هستند ولی در عمل آن را قبل ندارند.
وی با بیان اینکه وفاق ملی متفاوت از نفاق ملی است، گفت: وفاق ملی به معنی کمک به پیشرفت کشور و رشد دولت است نه این که برخی چوب در چرخ دولت بگذارند.
وی ادامه داد: دولت وفاق ملی به دنبال رفع فیلترینگ و FATF است لذا باید به تحقق آن کمک کنیم نه این که علیرغم طرفداری از دولت، پنهانکارانه چوب لای چرخ کارها بگذارند.
نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره های هشتم و دهم در ادامه عنوان کرد: البته برخی نیز با جاهطلبی به دنبال کسب پست و مدیریت از این فرصت پیش آمده با شعار وفاق ملی هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش و در پاسخ به سئوالات دانشجویان، در خصوص FATF، گفت: موضوع FATF در مجلس دهم مطرح شد ولی به دلیل برخی اظهارنظرهای من درآوردی، با تاخیر در دستور مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت و مقام معظم رهبری نیز اجازه ورود مجمع به این موضوع را دادند.
کواکبیان بر لزوم رفع این مساله از سوی مسئولان برای برونرفت از مشکلات کنونی کشور در روابط بینالمللی تاکید کرد و گفت: اگر موضوع FATF حل نشود، هیچ کشوری حتی کشورهای دوست نیز نه تنها در مسائل مالی و بانکی، بلکه در سایر مبادلات نیز با کشورمان همکاری نخواهند کرد.
وی به موضوع رفع فیلتر نیز اشاره کرد و گفت: نه تنها دولت، بلکه شورای عالی فضای مجازی نیز بر رفع فیلتر تاکید دارد. لذا کسانی که با این قبیل موضوعات مخالفت میکنند، نه تنها در تضاد با وفاق ملی بلکه با اصل نظام نیز مخالفت میکنند.
دبیرکل حزب مردمسالاری با بیان این که وفاق بین ملت نیز حائز اهمیت است، گفت: معتقدیم ۵۱ درصدی که در انتخابات حضور نداشتند نیز جزو ملت ایران هستند و باید رضایت آنها را در راستای وفاق ملی جلب کنیم و این کار سختی برای دولت پزشکیان است.
وی با بیان اینکه برخی تهدیدها در مورد رفع حصر را قبول نداریم، گفت: برخی موضوعات مانند رفع حصر و آزادی تاجزاده وقتی به مسائل امنیتی گره زده میشود، عملاً بسیاری از مسائل امنیتی خواهد شد و نمیتوان آن را به منزله ترس یا نبود اجماع بین احزاب اصلاحطلب دانست بلکه باید ملاحظات امنیتی را نیز در نظر گرفت.
کواکبیان با اشاره به تلاش حزب مردمسالاری در مورد بازنگری قانون اساسی، ابراز کرد: در حالی طرفهای غربی از ما به عنوان سوپاپ اطمینان نظام یاد میکنند که در داخل کشور، کسانی که به بازنگری و اصلاح قانون اساسی اهتمام دارند، دستنشانده غربیها خوانده میشوند.