منصوری: مذاکره با ترامپ جز کاری نمایشی و معطل کننده برای کشورمان هیچ چیزی ندارد
![منصوری: مذاکره با ترامپ جز کاری نمایشی و معطل کننده برای کشورمان هیچ چیزی ندارد](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/11/3d7821cd-c0d0-42cb-ae86-63ad4b7c9dae.jpeg)
باشگاه خبرنگاران/ به گفته سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در چین هر مذاکره درصدی از سود و نتیجه برای طرفین باید باشد. وقتی برای ما مذاکره هیچ سود و مزیتی ندارد همانطو ر که رهبری فرمودند مذاکره عاقلانه نیست.
جواد منصوری سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در چین در ارتباط با موضوع مذاکره با آمریکا در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: با بررسی و دقت در عملکرد ایالت متحده نسبت به جمهوری اسلامی ایران در طی چند دهه گذشته به این جمع بندی میرسیم که دولت آمریکا در برخورد با ایران صداقت ندارد و طبعا قابل اعتماد هم نیست.
منصوری تاکید کرد: بنابراین هرگونه مذاکره که لازمه اولیه آن اعتماد به طرفین و صداقت طرفین است را در قبال آمریکاییها نمیبینیم؛ لذا مذاکره با آمریکا جز یک بحث تبلیغاتی و جنجالی و نوعی مطعل کردن کشور نتیجه دیگری ندارد.
این کارشناس مسائل بین الملل بیان کرد ما در پرونده روابطمان با ایلات متحده آمریکا شاهد این هستیم که آمریکا به هیج عنوان انقلاب ما را به رسمیت نمیشناسد و مذاکره با آنها نتیجهای ندارد. معمولا در هر مذاکره درصدی از سود و نتیجه برای طرفین باید باشد تا وارد مذاکره شوند. وقتی برای ما مذاکره هیچ سود و مزیتی ندارد همانطو ر که رهبری فرمودند مذاکره عاقلانه نیست.
اولین فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: به نظر میرسد آمریکاییها میخواهند باز هم مانور تبلیغاتی بدهند که این ما بودیم که طلسم مذاکره؛ و رابطه با ایران شکستیم. قطعا مذاکره نتیجه مثبتی ندارد. نمونه کاملش صحبتها و تصمیماتی است که در روزهای گذشته گرفتهاند؛ بنابراین به نظر نمیرسد که مذاکره بتواند فضا جدید و منافع جدید برای ما به ارمغان بیاورد.
منصوری گفت: وقتی دولتی علاقهمند به مذاکره است لااقل یک علامت مثبت از خودش نشان میدهد. اما در یک هفته گذشته ترامپ چندباری علیه ما موضع خصمانه داشته و مذاکره با چنین آدمی واقعا جز کاری نمایشی و معطل کننده برای کشورمان هیچ چیزی ندارد.
جواد منصوری در انتها بیان کرد: با فرض بر این که برخی افراد به دنبال مذاکره هستند نمیتوان در موضوع به این مهمی تصمیم نسنجیده گرفت. مگر میشود دولتی به این شکل تصمیمی گیری کند، که مثلا تعدادی افراد در جامعه به دنبال مذاکره هستند و یا تعدادی نیستند. این به هیچ وجه قابل قبول نیست. دولت سازمان و مراکزی دارد و مگر میشود هر روز درباره روابط و سیاست خارجه این قدر آسان تصمیم گرفت.