وکیلی: قربانیکردن پزشکیان، پاس گل به ترامپ است
![وکیلی: قربانیکردن پزشکیان، پاس گل به ترامپ است](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/11/8923dbbf-41f9-4ff6-a221-2fa90d438983.jpeg)
نامه نیوز/ یک فعال سیاسی گفت: تندروهای هر دو جناح هم میگویند پزشکیان باید استعفا دهد و انگار او مرغ عزا و عروسی شده است.
اکنون که دو قطبی مذاکره و عدم مذاکره به راه افتاده تندروهای هر دو جناح سیاسی میگویند که مسعود پزشکیان باید از مسئولیت ریاستجمهوری استعفا دهد.
محمدعلی وکیلی، فعال سیاسی اصلاحطلب و نماینده مجلس دهم، درباره این موضوع به «نامهنیوز» گفت: «چه بخواهیم مذاکره کنیم و چه مذاکره نکنیم، هر دوی این تصمیمها نیاز به اجماع در داخل دارد. اگر آقای پزشکیان میخواست مذاکره کند هم باید در داخل اجماع رخ میداد زیرا لایههای قدرت در نظام ایران طوری است که نمیشود انتظار داشت شخص رئیسجمهور یا حتی مجموعه دولت خودشان در حوزههای کلانِ سیاست خارجی تصمیم بگیرند و اجرا کنند. برای عدم مذاکره هم نیاز به اجماعسازی داخلی است».
او ادامه داد: «کشمکشی که راه افتاده یعنی اینکه تحت هر شرایطی باید پزشکیان قربانی شود. قربانیکردن پزشکیان پاس گل به ترامپ است. اینکه گفته شود پزشکیان باید استعفا دهد، معامله بر سر هیچ است و به عبارتی بازی باخت-باخت است؛ یعنی چه پزشکیان راه مذاکره را برود یا عدم مذاکره در هر شرایط باید استعفا دهد. خب این منطق تضعیف دولت جمهوری اسلامی است. حتی اگر به فرض دولت آقای پزشکیان با چراغ سبز رهبر انقلاب میرفت و مذاکره میکرد هم تندروهای داخلی کفنپوش به خیابان میآمدند و میگفتند باید استعفا دهد و حالا هم که دولت با رهبری کاملا هماهنگ پیش میرود باز هم همین موضع از سوی تندروها شنیده میشود و تندروهای هر دو جناح هم میگویند پزشکیان باید استعفا دهد و انگار او مرغ عزا و عروسی شده است».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «اکنون بازار به هم ریخته است، اقتصاد آشفته است و آقای پزشکیان باید برای حل مشکلات اقتصادی تمرکز داشته باشد و کارها را جلو ببرد اما رادیکالها نمیخواهند این اتفاق رخ دهد و رادیکالهای هر دو جناح سیاسی میخواهند پزشکیان را قیچی کنند».
وکیلی در پایان گفت: «اکنون سفره مردم خالی است و تندروها بدانند که نتیجه رادیکالیسم جز ضرر مردم چیزی نخواهد بود و دود این تندروها در چشم مردم میرود. به نظرم اگر بزرگان کشور میدانداری کنند تندروها به حاشیه میروند. آنها میتوانند باعث شوند که منافع مردم حفظ شود اما اگر چنین نشود، رادیکالها میتوانند تأثیرات خود را بگذارند».