قالیباف: علاوه بر شرکت در مراسم تشییع، ملاقاتهای دوجانبهای با مقامات لبنان خواهم داشت
مهر/ رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به لبنان گفت:امروز بنده توفیق پیدا کردم به همراه هیئتی متشکل از دفتر مقام معظم رهبری، از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران، قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی، تعدادی از روسای سازمانها، شخصیتهای فرهنگی، علما، شخصیتهای رسانهای و دانشگاهی، و خانوادههای شهدا، وارد بیروت شوم تا در مراسم تشییع دو شهید عزیز و گرانقدرمان، شهید سید حسن نصرالله (رضوان الله تعالی علیه) و شهید هاشم صفیالدین، شرکت کنم.
مهمترین بخش های اظهارات قالیباف
*علاوه بر شرکت در این مراسم، ملاقاتهای دوجانبهای نیز با مقامات عالیرتبه لبنان، خواهم داشت.
*به یاد دارم که بیش از چهار ماه پیش، زمانی که وارد همین فرودگاه شدم، شهر پر از دود و آتش بود. زمانی که حزبالله را دیدم، با تمام وجود احساس کردم که سرزندهتر و مقاومتر از همیشه هستند.
*نخستوزیر رژیم صهیونیستی در آن زمان ادعا کرده بود که خانه نخستوزیر لبنان را تصرف خواهد کرد اما امروز خوشحالم که در شرایطی وارد بیروت شدهام که مردم غزه و جنوب لبنان با مقاومت خود، دشمن را از سرزمینهایشان راندهاند.