ظریف: شهید نصرالله با برنامه و دقت منافع مردم لبنان و جهان عرب را دنبال میکرد
ایرنا/ ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: نصرالله به هیچ وجه فردی غیرعقلانی و تندرو نبود؛ بسیار با برنامه و با دقت، منافع مردم لبنان و جهان عرب و اسلام را دنبال میکرد.
*عقلانیت سیدحسن در کنار شجاعت بود و هرگز در مقابل فشار و زورگویی سرخم نمیکرد و همواره عقلانیترین روش را انتخاب میکرد.
*عقلانیترین روش زمانی گفتگوست، زمانی معامله سیاسی در داخل لبنان است؛ دیدید که در طول این سالها حزب الله با گروههای مختلف داخل لبنان تعامل کرد و توانست به عنوان یک حزب موفق عمل کند.
*در مراسم تشییع این شهید بزرگوار اقشار مختلف مردم لبنان به دلیل احترامی که برای این رهبر واقعی قائل بودند، حضور یافتند و جمعیت کم نظیری گرد هم آمدند.
*علی رغم حضور هواپیماهای اشغالگران صهیونیست در فاصله پایین، جمعیت کثیری در آیین تشییع سید مقاومت حضور یافت و این نشان از توانمندی مرحوم سیدحسن نصرالله است.