نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم ۶۰۰ تومان شد

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم ۶۰۰ تومان شد

خبرآنلاین/ محمد صدر که دومین دخترش، همسر سیدیاسر خمینی نوه امام خمینی (ره) است، درخصوص دامادش گفت: سیدیاسر خیلی اهل عبادت هستند که کمتر کسی از این موضوع مطلع است، چون ظاهرشان اصلاً نشان نمی‌دهد.

سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  توضیحاتی درباره ازدواجش و خانواده اش بیان کرد.

وی با اشاره به ماجرای ازدواجش اظهار داشت: همسرم از یک خانواده معمولی و کاملاً خَلقی هستند. ازدواج ما یک جور ازدواج حسینیه ارشادی بود؛ چون در همان دوران سال ۵۶ و سخنرانی‌های دکتر شریعتی، به حسینیه ارشاد می‌رفتیم. بعد هم که دکتر شریعتی رفت و آن اتفاقات افتاد، ساواک حسینیه ارشاد را بست. خود حسینیه تعطیل شد، اما پشت حسینیه چند تا دفتر بود که آقای رضا اصفهانی آنجا را اداره می‌کرد.

این مبارز دوران انقلاب ادامه داد: ایشان یک روحانی بود که لباس روحانی نمی‌پوشید، خیلی هم خَلقی بود. ما بعد از کلاس‌های دکتر شریعتی، در دوره‌های ایشان شرکت می‌کردیم. ایشان فلسفه و اقتصاد را برای ما تدریس می‌کردند. در واقع، درس‌هایی درباره فلسفه مقایسه‌ای و اقتصاد مقایسه‌ای داشتیم که مقصود از مقایسه، تحلیل فلسفه و اقتصاد در اسلام و مارکسیسم بود. در این دوره‌ها، قرار شد که ما ازدواج کنیم. دکتر اصفهانی هم شاگردان پسر داشت و هم شاگردان دختر و ما از طریق او با یکدیگر آشنا شدیم و ازدواج کردیم.

وی گفت: در زمان عقد، چون خانم ما انقلابی بود، در لحظه‌ای که پدرم داشت عقد را جاری می‌کرد، پرسید که مهریه چقدر است؟، خانم من گفت که مهریه یک دوره تفسیر المیزان باشد. پدرم گفتند باشد اشکالی ندارد ولی باید قیمت بگذارید. یک دوره تفسیر المیزان قیمتش چقدر است؟ نگاه کردند ۶۰۰ تومان است. ۶۰۰ تا تک‌تومانی، نه 600 هزار تومان، به این ترتیب مهریه ازدواج من با خانمم ۶۰۰ تومان شد.

برادرزاده امام موسی صدر با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی مرحوم مادرش بیان داشت: مادرم سواد مکتبی و مدرسه‌ای نداشت، اما قرآن و مفاتیح را می‌توانست بخواند و بسیار سیاسی بود. ایشان تمام امور فامیل صدر را مدیریت می‌کرد. جالب اینکه امام موسی صدر که عموی من بود، در واقع به مادرم لقب «خاله قزی» می‌داد. امام موسی صدر که شما می‌شناسید چه شخصیتی است، روی مادرم حساب ویژه‌ای داشت.

وی افزود: من در جریان ازدواج دختر اولم، قصد داشتم همان روالی که خودمان در مهریه و تصمیمات انجام دادیم را ادامه دهیم. اما مادرم به من گفت که دیگر این کار را نکن، آن دوره گذشته. گفت بالاخره دختر باید یک پشتوانه‌ای داشته باشد. دختر اولم زهرا که الان پزشک و متخصص کودکان است. گفتم مادر چه کنیم؟ مادرم گفت: شما بگو که هر وقت خانه‌دار شدند، شوهر حتما دو دانگ از خانه را به نام ایشان کند. ما هم همین کار را کردیم. حالا چرا من این کار را کردم؟ چون با اینکه چهل پنجاه سال در سیاست بودم، ولی می‌دیدم این مادری که سواد نداشت، بعضی وقت‌ها در مسائل اجتماعی توصیه‌هایی می‌کرد که برایم مفید بود.

 صدر که دومین دخترش، همسر سیدیاسر خمینی نوه امام خمینی (ره) است، درخصوص دامادش گفت: سیدیاسر خیلی اهل عبادت هستند که کمتر کسی از این موضوع مطلع است، چون ظاهرشان اصلاً نشان نمی‌دهد. از آن دست افرادی هستند که معمولاً وقتی رانندگی می‌کنند، در حین رانندگی یا دعا می‌خوانند یا یا کارهای مشابه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم ۶۰۰ تومان شد

توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم ۶۰۰ تومان شد
00:00
00:00
توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم ۶۰۰ تومان شد
1 / 1
توضیحات محمد صدر درباره خانواده و داماد معروفش؛ مهریه ازدواج من و همسرم ۶۰۰ تومان شد
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره