نماد آخرین خبر

رئیس جمهور: امیدوارم که روابط کشورهای اسلامی بیش از پیش تقویت شود

منبع
پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري
بروزرسانی
رئیس جمهور: امیدوارم که روابط کشورهای اسلامی بیش از پیش تقویت شود

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری/ رئیس جمهور در گفت وگوی تلفنی با سلطان عمان اظهار امیدواری کرد که به برکت عید سعید فطر روابط کشورهای اسلامی بیش از پیش تقویت شود.

مسعود پزشکیان بعدازظهر امروز دوشنبه در گفت وگوی تلفنی با «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به وی و ملت دوست و برادر، عمان اظهار داشت: امیدوارم خداوند به برکت این عید به ما یاری رساند تا بتوانیم روابط میان کشورهای‌مان و نیز همه کشورهای اسلامی را بیش از پیش استحکام و تعمیق ببخشیم.
رئیس جمهور افزود: مشتاقم تا در سفری که در ماه‌های آتی به کشور شما خواهم داشت بتوانیم در راستای تقویت روابط دوستانه و صمیمی دو کشور همسایه رایزنی‌های موثری با دوست و برادر خودم سلطان هیثم بن طارق داشته باشم.
هیثم بن طارق سلطان عمان نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن تشکر از تبریک و آرزوهای نیک دکتر پزشکیان و تبریک متقابل عید به وی و مردم ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و مردم این کشور دوست، برادر و همسایه عزیز ما هستند و از خداوند می‌خواهم که این عید مبارک را مایه خیر، برکت و پیشرفت برای هر دو ملت و همه ملت‌های مسلمان قرار دهد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره