نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

از وضعیت اسفناک محیط زیست و بحران آب و منابع طبیعی تا ادعای ورود برنج‌های آلوده در گفتگو با نایب رئیس کمیسیون کشاورزی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
از وضعیت اسفناک محیط زیست و بحران آب و منابع طبیعی تا ادعای ورود برنج‌های آلوده در گفتگو با نایب رئیس کمیسیون کشاورزی

آخرین خبر/ پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در برنامه در راس امور آخرین خبر به  وضعیت اسفناک محیط زیست و بحران آب و منابع طبیعی تا ادعای ورود برنج‌های آلوده پرداخت.

فلسفی گفت: وزارت جهاد کشاورزی بسیار مهم و گسترده است و موضوعات مختلفی در این وزارت‌خانه پیگیری می‌شود. برخی اقدامات مناسب وزارت جهاد کشاورزی در این مدت بحث تولید و حمایت از تولید کنندگان بوده است. بحث‌ها و جلسات در مورد قیمت‌گذاریها مدت‌ها تعطیل بود اما با مدیریت آقای نوری قزلجه این جلسات مجدد شکل گرفت. قیمت تضمینی گندم و برخی محصولات دیگر به موقع اعلام شد که اتفاق خوبی بود.

آیا برنج های وارداتی به کشور آلوده هستند؟ 

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: برنج آلوده‌ای وارد کشور نشده است و مردم از این بابت نگران نباشند. قرار بوده برنج درجه یک وارد شود اما برخی سودجویان برنج‌های نامرغوب درجه دو و سه وارد کرده‌اند که 98 درصد محموله وارداتی را شامل می‌شود. غش در معامله بوده و خب دستگاههای نظارتی از جمله مجلس هم ورود کرده‌اند. فکر می‌کنیم این فساد منشاء داخلی دارد و این مشکل در تخصیص و تامین ارز هم وجود داشته است.

مجلس در حال حاضر آنچنان در راس امور نیست!

پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس باید در راس امور باشد اما اینکه این اتفاق افتاده است را من معتقدم هنوز فاصله داریم. نمایندگان باید خودشان هم اهتمام داشته باشند که جایگاه مجلس ارتقاء پیدا کند. مجلس همچنان محوریت دارد. مردم باید حس کنند که نمایندگان حرف آنها را می‌زنند.

در موضوع آب و محیط زیست و منابع طبیعی دچار بحران هستیم

فلسفی گفت: در موضوع آب و محیط زیست و منابع طبیعی دچار بحران هستیم. میزان بارندگی‌ها 25درصد کاهش پیدا کرده است و سفره‌های زیرزمینی ما شرایط بحرانی دارند. ما همیشه ساده‌‍ترین کار را می‌کنیم و صورت مسئله را پاک می‌کنیم. مگر می‌شود که نتوانیم پسماند را مدیریت کنیم تا سالانه ۱۰۷ هزار میلیارد تومان خسارت ایجاد نکند؟.

آیا امکان تکرار فساد چای دبش وجود دارد؟

سیستم اداری ما از لحاظ ساختاری و فرآیندی ایراد دارد. معتقدم فساد ساختاری یا سازمان یافته در کشور وجود ندارد. در مورد چای دبش فرآیندها و تخصیص ارز و نظارت‌ها غلط تعریف شده است. در کشور صلاحیت برخورد با مفاسد وجود دارد و با صلابت هم برخورد می‌شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر