ترامپ پس از تماس تلفنی با نتانیاهو: ما در همه مسائل در یک جبهه هستیم

انتخاب/ ترامپ گفت: من همین الآن با نخستوزیر اسرائیل، بیبی نتانیاهو، درباره موضوعات مختلفی از جمله تجارت، ایران و غیره صحبت کردم. تماس بسیار خوبی بود. ما در همه مسائل در یک جبهه هستیم.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که امروز سه شنبه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت و ایران گفتوگو کرده است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: اکنون با نتانیاهو (بی بی) نخستوزیر اسرائیل، در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت، ایران و غیره گفتوگو کردم.
رئیس جمهوری آمریکا تماس تلفنی خود با نخست وزیر اسرائیل را «بسیار خوب» توصیف کرد و گفت: «ما در تمامی موضوعات در یک جبهه قرار داریم.»
افشای ناگهانی آغاز مذاکرات ایران و آمریکا نتانیاهو را غافلگیر کرده؛ کسی که بهطور فزایندهای همزمان با جنگ غزه، خواهان گزینه نظامی است.
ترامپ ۷ آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ نیز در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. ما روز شنبه نشست بسیار بزرگی خواهیم داشت. همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است. امری نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم. "ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده ایم."»
رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: «ما روز شنبه ملاقاتی بسیار بزرگ و بصورت مستقیم با آنها خواهیم داشت. بعضیها میگویند که مذاکرات از طریق واسطه و با شراکت کشورهای دیگر خواهد بود. خیر، ما با آنها مستقیما در تماس هستیم. شاید بتوانیم به توافق برسیم که برای ایران توافق خیلی خوبی خواهد بود، ولی فعلا قرار است روز شنبه در سطحی بسیار بالا با آنها ملاقات کنیم و ببینیم چه پیش میآید.»
دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفتوگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفتوگوها نیز امروز شنبه ۳۰ فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار شد و دور سوم مذاکرات شنبه آینده ششم اردیبهشت ماه در عمان برگزار خواهد شد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و رئیس هیات مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران درباره مذاکرات رم گفت که از چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، مذاکرات فنی در سطح کارشناسان آغاز خواهد شد و طبیعی است که کارشناسان فرصت بیشتری خواهند داشت تا وارد جزئیات شوند و طراحی یک چارچوب برای توافق را انجام دهند.
عراقچی با بیان اینکه شنبه ۶ اردیبهشت دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده برگزار می شود، گفت: ما مجدداً شنبه آینده در عمان ملاقات خواهیم کرد تا نتیجه کار کارشناسان را بررسی کنیم و ببینیم چقدر به حصول یک توافق نزدیک هستیم.