نماد آخرین خبر

ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند

منبع
ميزان
بروزرسانی
ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند

میزان/ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه سفر رئیس قوه قضاییه به چین اقدام مثبتی تلقی می‌شود گفت: این سفر از نظر احقاق و حقوق اتباع ایرانی بسیار اهمیت دارد و می‌تواند در این راستا به وزارت خارجه کمک شایانی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای هفته گذشته در صدر یک هیئت عالیرتبه قضایی، به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به چین سفر کرد.
در همین رابطه ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌گو با میزان گفت: سفر حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سفر بسیار مهمی بود از این جنبه که ایشان یکی مقامات بلندپایه کشور است  دوم طرف ما یعنی چین تمایل دارد توافقنامه ۲۵ ساله را تمدید کند و شریک اصلی ما در موضوع نفت است. ایران و چین و روسیه در قبال تغییر روابط بین‌الملل دارای رویکرد مشترک هستند و تهدید مشترکی به‌نام آمریکا دارند.
وی افزود: این سفر در ابعاد مهمی واجد اهمیت است، در مناسبات داخلی سازمان‌های شانگهای و بریکس می‌تواند تاثیر فراوانی داشته باشند. در واقع قوه قضاییه از این جهت می‌تواند در کنار وزارت خارجه نقش مهمی در روابط و هدایت آنها ایجاد کند که باعث تنوع روابط دو کشور می‌شود، مثلاً دستگاه قضایی چین تجربیاتی دارد که ما می‌توانیم از آنها الگو برداریم و از طرف دیگر ما نیز تجربیاتی داریم که می‌توانیم به آنها انتقال دهیم و اینگونه می‌توانیم هزینه‌ها را کم کنیم و کارآمدی را در دستگاه قضایی کشور افزایش دهیم.
نماینده مردم تهران، ری شمیرانات و اسلامشهر تصریح کرد: زمانی که ما از روابط دوجانبه میان دو کشور صحبت می‌کنیم صرفاً در یک بعد نیست بلکه از زوایای مختلف می‌توانیم این روابط را نگاه کنیم و یک زاویه رابطه ایران و چین قطعاً رابطه قوه قضاییه دو کشور است.
ظهره‌وند در ادامه درباره نقش قوه قضاییه در احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور، گفت: درست است که وزارت خارجه وظیفه دفاع از حقوق ایرانیان و اتباع خارج از کشور را بر عهده دارد، اما قطعاً نهاد‌های دیگر کشور مانند قوه قضایی نیز می‌توانند در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند و به هر حال نهادی مانند قوه قضاییه در کشور چین نیز وجود دارد و این نهاد در کشور ما با نهاد قوه قضاییه در کشور چین می‌تواند تعاملات مثبت و مفیدی داشته باشند. این سفر از نظر احقاق و حقوق اتباع ایرانی بسیار اهمیت دارد و می‌تواند در این راستا به وزارت خارجه کمک شایانی کند.

وی در پایان تاکید داشت: این سفر از جنبه‌های مختلف مهم است و برای ما یک نوع بازدارندگی و یک نوع استحکام روابط محسوب می‌شود. از طرفی ما می‌توانیم روابطمان را با کشور‌هایی مانند چین که با ما هم راستا هستند را محکم‌تر کنیم و از طرف دیگر در مقابل دشمنان بازدارندگی ایجاد کنیم به صورت کلی این سفر بسیار مهم بوده است و اقدام بسیار مثبت تلقی می‌شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند

ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند
00:00
00:00
ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند
1 / 1
ظهره‌وند: سفر رئیس قوه قضاییه به چین به احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور کمک می‌کند
00:00
00:00
0 MB

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر