تعرض به سفارت ایران در استکهلم؛ عراقچی خواستار برخورد جدی دولت سوئد شد

تسنیم/ وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با همتای سوئدی خود تعرض به سفارت کشورمان در استکهلم را محکوم کرد و خواستار برخورد جدی دولت سوئد شد.
در تماس تلفنی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، و "ماریا مالمر استنرگارد"، وزیر امور خارجه سوئد، دو طرف درباره مسائل دوجانبه و کنسولی رایزنی کردند.
وزیر امور خارجه با محکوم کردن تعرض به سفارت کشورمان در استکهلم، خواستار برخورد جدی دولت سوئد با عاملان این حادثه و اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از تکرار آن شد.
عراقچی همچنین با اشاره به روابط تهران-استکهلم، بر لزوم رایزنیهای عمیقتر برای رفع سوءتفاهمات و تقویت همکاریهای دوجانبه تأکید کرد.
وزیر امور خارجه سوئد با تأکید بر تعهد کشورش به حفاظت از اماکن دیپلماتیک ایران، اطمینان داد که استکهلم اقدامات لازم را برای تأمین امنیت سفارت جمهوری اسلامی ایران به عمل خواهد آورد.