نماد آخرین خبر

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

ایسنا/ معاون اول رئیس‌جمهور عصر روز سه‌شنبه و در آستانه سالگرد شهدای خدمت با حضور در منزل پدر آیت‌الله آل هاشم، در فضایی صمیمی و معنوی با پدر این شهید خدمت دیدار و گفت و گو کرد.

محمدرضا عارف با تسلیت شهادت شهید آیت‌الله آل هاشم، از ایشان به عنوان فردی ساده زیست، خدوم، مردمی و دلسوز یاد کرد و بر ضرورت ادامه راه و مسیر شهدای گرانقدر خدمت که در سانحه سقوط بالگرد شهید آیت‌الله رئیسی به درجه و مقام شامخ شهادت نائل آمدند، تاکید کرد.
معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: شهید آل‌هاشم همواره با ویژگی‌های شخصیتی خود به عنوان الگویی در کشور شناخته می شد.
عارف خاطرنشان کرد: پدر بزرگوار شهید آل‌هاشم به عنوان استاد اخلاق، فرزندی در طراز اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی تربیت کرد.

آیت‌الله سید محمدتقی آل هاشم نیز سفر عارف به استان آذربایجان شرقی را مایه خیر و برکت برای استان برشمرد و با ابلاغ سلام‌های گرم و صمیمانه به دکتر پزشکیان، از خداوند متعال سربلندی و پیروزی دولت چهاردهم در اجرای برنامه‌ها و اقدامات خود را خواستار شد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar