نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

واکنش میرسلیم به اظهارات دیروز قالیباف؛ مطرح‌کردن پیگیری قضایی در فضای انتخابات قابل تحلیل است

منبع
چند ثانیه
بروزرسانی
واکنش میرسلیم به اظهارات دیروز قالیباف؛ مطرح‌کردن پیگیری قضایی در فضای انتخابات قابل تحلیل است

چند ثانیه/ نماینده سابق مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که با اظهارات جنجالی اخیرش واکنش برخی نمایندگان و رئیس مجلس را برانگیخته بود، به اظهارات دیروز قالیباف واکنش نشان داد.

اظهارات مصطفی میرسلیم نماینده سابق مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص انتقادهای دیروز قالیباف در جلسه علنی مجلس به شرح زیر است:
* کسی که بهتر از همه به موضوعات واقف است، خود آقای قالیباف رئیس مجلس است. بخش حراست و رئیس مجلس دقیقاً از جزئیات همه درخواست‌ها مطلع هستند؛ اینکه چه کسانی چه درخواست‌هایی می‌کنند، دلایلشان چیست، آیا موضوعات شخصی است، بومی یا ملی. به‌خصوص مسائلی که به امنیت و صلاح کشور مربوط می‌شود، همه در اختیار ایشان قرار دارد.
* در مورد موضع‌گیری اخیر آقای قالیباف هم باید گفت که مطرح‌کردن پیگیری قضایی دقیقاً در فضای انتخابات قابل تحلیل است.
* دیروز برای من عجیب بود که تخلف‌هایی که پیش از این، شخص خود ایشان جلویشان را گرفته بود، حالا چرا این‌طور مطرح شده‌اند. 

* ایشان خوب می‌دانستند که آن کارها ایراد دارند. اما به‌طور ناگهانی، با نزدیک شدن به انتخابات هیئت‌رئیسه جدید مجلس در هفتم خرداد، مواضع تغییر کرد. به‌نظر می‌رسد برای جلب نظر نمایندگان، برخی مسائل سیاسی و تبلیغاتی مطرح شده است.
* در دوران نمایندگی، من در هیچ‌کدام از استیضاح‌ها مشارکت نکردم، چون آن‌ها را به صلاح نمی‌دانستم. با وجود مخالفت با عملکرد برخی وزرا، آن زمان شرایط کشور طوری بود که استیضاح را راه‌حل نمی‌دانستم. البته چند سؤال مطرح کردم، ولی از جنس سؤال‌هایی که به سرنوشت عمومی کشور مربوط می‌شود، نه مسائل منطقه‌ای یا شخصی.
* در مواردی که سؤال کردم، محتوای آن‌ها کاملاً متفاوت از نوع سؤالات معمول بود. حتی تعجب کردند از نوع سؤالاتی که من مطرح می‌کردم. اما متأسفانه برخی اجازه طرح مسائل را نمی‌دهند. تحمل نقد و پرسش وجود ندارد.
* در برخی استیضاح‌ها مثل وزیر اقتصاد و وزیر کار در دوره دوازدهم من حضور نداشتم، ولی در مواردی که بودم، شاهد بودم که بعضی از وزرا اهل امتیاز دادن نبودند. مثلاً آقای فاضل وزیر بهداشت وقت، که صریح اعلام کرد من باج نمی‌دهم، اگر رای نمی‌خواهید به من ندهید، ولی من کار خودم را می‌کنم. این ایستادگی، ارزش داشت.
* متأسفانه برخی دیگر برعکس، قبل از استیضاح، معاون پارلمانی‌شان را می‌فرستند که به نمایندگان وعده دهند و قضیه را حل کنند. درباره آقای همتی چون در آن دوره حضور نداشتم، نمی‌توانم قضاوت دقیقی داشته باشم.
* اختلاف‌نظر من با آقای قالیباف در مواردی به سیاست داخلی مجلس برمی‌گردد. ما قرار گذاشته بودیم آیین‌نامه داخلی مجلس را اصلاح کنیم. آقای قالیباف جلسه‌ای هم برگزار کرد، اما وقتی موضوع به کاهش برخی امتیازات نمایندگان رسید، با مخالفت مواجه شد و ایشان دیگر پیگیری نکرد.
* ما انتظار داشتیم رئیس مجلس پای وعده‌اش بایستد، ولی ایشان عقب‌نشینی کرد. حتی در جلسه رأی‌گیری، فشار زیادی آوردند. نمایندگان را تحت فشار گذاشتند، حتی اجازه نمی‌دادند برای نیازهای طبیعی مثل رفتن به سرویس بهداشتی از صحن خارج شوند. این رفتارها درست نیست. ما کهنه‌کار و سالمندیم، ولی با ما مثل سرباز پادگان رفتار شد. بستن درها، جلوگیری از خروج نمایندگان، همه نشانه‌هایی از نوعی رفتار پادگانی بود.
گفتنی است؛ میرسلیم مدعی شده بود: وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌آیند با کیف‌های پر از هدیه می‌‌آیند و موقع برگشت کیف‌هایشان خالی شده است!


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

واکنش میرسلیم به اظهارات دیروز قالیباف؛ مطرح‌کردن پیگیری قضایی در فضای انتخابات قابل تحلیل است

واکنش میرسلیم به اظهارات دیروز قالیباف؛ مطرح‌کردن پیگیری قضایی در فضای انتخابات قابل تحلیل است
00:00
00:00
واکنش میرسلیم به اظهارات دیروز قالیباف؛ مطرح‌کردن پیگیری قضایی در فضای انتخابات قابل تحلیل است
1 / 1
واکنش میرسلیم به اظهارات دیروز قالیباف؛ مطرح‌کردن پیگیری قضایی در فضای انتخابات قابل تحلیل است
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره