عضو کمیسیون شوراها: ثبتنام انتخابات شوراها ۲۱ آذر آغاز میشود

تسنیم/ عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به زمانبندی برگزاری انتخابات شوراها گفت: براساس توافقات صورتگرفته، ثبتنام انتخابات شوراها در تاریخ ۲۱ آذرماه سال جاری آغاز میشود و هیئت اجرایی نیز از همان تاریخ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
کامران پولادی، عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس دوازدهم برای اجلاسیه دوم گفت: بر اساس تقویم اعلامشده، در هفتم خرداد 1404، نخستین سال از دوره چهارساله دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان میرسد، در همین راستا، از هماکنون نمایندگان مجلس در جریانهای مختلف سیاسی بهدنبال معرفی افراد شایسته برای دوره آینده هستند.
وی افزود: طبیعتاً عقاید و جریانهای مختلفی در کشور وجود دارد و این تنوع دیدگاهها امری طبیعی است، آنچه برای ملت عزیزمان اهمیت دارد، این است که همه ما نمایندگان در جلسات مختلف بر این مسئله تأکید داشتیم که در اجلاسیه آینده، باید افرادی توانمند و در تراز جمهوری اسلامی ایران برای مدیریت کشور و بهویژه ریاست مجلس انتخاب شوند؛ افرادی که بتوانند در جهت حل مسائل و مشکلات مردم، بهویژه در حوزه اقتصاد و معیشت، گام بردارند.
پولادی تصریح کرد: رئیس آینده مجلس باید کسی باشد که در سطح و شأن جمهوری اسلامی ایران باشد و بتواند با قدرت از دستاوردها و اهداف نظام، چه در داخل و چه در سطح بینالمللی، دفاع کند. او باید صدای رسای مردم، بهویژه مردم فلسطین و غزه، در جهان باشد، چنین فردی میتواند بهخوبی از حیثیت مجلس دفاع کند و دغدغه مردم را بهویژه در حوزه اقتصادی پیگیری نماید.
وی در ادامه راجع به تحولات اخیر کشور و تأخیر در برگزاری برخی انتخاباتها گفت: بعد از شهادت رئیسجمهور فقید، آیتالله سیدابراهیم رئیسی و تغییراتی که در سطح مدیریت کشور رخ داد، از جمله انتصاب برخی نمایندگان به سمتهای بالای اجرایی مانند معاونت رئیسجمهور و وزارت، زمانبندی انتخابات شوراها یک سال به تأخیر افتاد، بر این اساس، ثبتنام انتخابات شوراها در تاریخ 21 آذر 1404 انجام خواهد شد و هیئت اجرایی نیز از همان تاریخ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. بهامید خدا، انتخابات شوراها نیز در تاریخ 11 اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.
پولادی درباره همزمانی انتخابات مجلس و ریاستجمهوری نیز توضیح داد: در زمان حاضر بین زمان برگزاری این دو انتخابات حدود چهار تا پنج ماه فاصله زمانی وجود دارد، در این خصوص رایزنیهایی با شورای نگهبان صورت گرفته است و این شورا نیز بر لزوم بررسی بیشتر موضوع تأکید دارد، در همین راستا، ما در حال بررسی گزینههایی هستیم که یا انتخاباتها با یکدیگر ادغام شوند یا راهحلی جدید اتخاذ شود.
وی با تأکید بر اهمیت افزایش ثبات مدیریتی در کشور، اظهار داشت: پس از برگزاری انتخابات شوراها و با اصلاح قانون انتخابات شوراها، بهدنبال افزایش قدرت پارلمان شهری هستیم. متأسفانه در زمان حاضر، مدت فعالیت بسیاری از شهرداران کوتاه و میانگین آن حدود 18 تا 19 ماه است، این وضعیت موجب بیثباتی مدیریتی میشود، هدف ما این است که با تقویت نظارت شوراها و اصلاح قانون، ثبات مدیریتی در سطح مدیریت شهری ایجاد شود.