رئیس دفتر رئیسی: دوبار تا مرز احیای برجام رفتیم

خبرآنلاین/ رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت سیزدهم با بیان اینکه در دولت شهید رئیسی دو بار تا احیای برجام پیش رفتیم گفت: در هر دو مرحله حوادثی اتفاق افتاد که مانع این کار شد.
غلامحسین اسماعیلی در ارتباط با مذاکرات برای احیای برجام در دولت سابق توضیح داد.
اسماعیلی در بخشی از گفتگوی خود گفت: مانع احیای برجام، قانون راهبردی مجلس بود؛ نه اراده آقای رئیسی. ما به دنبال احیای برجام بودیم؛ اما با لحاظ قانون راهبردی.
او افزود: مذاکرات انجام شد، هم با کشورهای اروپایی دخیل در این موضوع و هم مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا که در آن مقطع هم وجود داشت.
رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت سیزدهم ادامه داد: در شهریور ۱۴۰۱ به متن آماده برای امضا رسیدیم. متن آماده شد و با همه طرفها هم نهایی شد و به نقطه پایانی رسید. اما یک کارشکنی از ناحیه رژیم صهیونیستی انجام شد. در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳ هم بعد از مذاکرات و اینکه تثبیت و صلابت و اقتدار ایران را دیدند، به مذاکره برگشتند. در این قصه هم اقدام اسراییل در حمله به کنسولگری ما در سوریه و سپس وعده صادق یک رخ داد.
به گفته او، دو مرحله در دوره شهید رئیسی با آنها به جمعبندی رسیدیم. ولی در هر دو مرحله حوادثی بروز کرد که مانع شد.