نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

تبادل ۴ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان ایران و تاجیکستان؛ بیانیه مشترک امضا شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تبادل ۴ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان ایران و تاجیکستان؛ بیانیه مشترک امضا شد

ایسنا/ در حضور معاون اول رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر تاجیکستان، ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری مشترک بین مقام‌های عالی‌رتبه دو کشور تبادل شد.

تبادل ⁠یادداشت تفاهم بین موسسه کار و تامین اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران و موسسه دولتی پژوهشگاه کار، مهاجرت و اشتغال اهالی تاجیکستان، یادداشت تفاهم در خصوص اجرای طرح تاسیس مرکز فناوری‌های ایران و تاجیکستان بین سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و آژانس نواثری و فناوری دیجیتال تاجیکستان، ⁠یادداشت تفاهم بین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و راه‌آهن تاجیکستان و یادداشت تفاهم تسویه مطالبات شرکت فراب از وزارت انرژی تاجیکستان ۴ سند همکاری بود که در حضور معاون اول رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر تاجیکستان تبادل شد.
همچنین بیانیه مشترک معاون اول رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر تاجیکستان به امضای طرفین رسید.

عارف: روابط سیاسی ایران و تاجیکستان در بهترین شرایط قرار دارد

محمدرضا عارف امروز پنجشنبه هشتم خرداد در جریان سفر به تاجیکستان و در مراسم امضا و تبادل اسناد همکاری ایران و تاجیکستان، بیان کرد: گفت و گوهای ما در یک فضای بسیار صمیمی، دوستانه و با هدف مشترک برگزار شد و قابل پیش بینی هم بود. ما از نظر سیاسی در بهترین شرایط قرار داریم. روابط سیاسی دو کشور عالی است. 
وی در ادامه اظهار کرد: مواضع مشترکی که در مسائل منطقه ای و جهانی داریم. همکاری های خوبی که در اتحادیه های منطقه ای و جهانی داریم، نویدبخش توسعه روابط در سایر زمینه ها است. 
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: امروز خدا را شاکر هستیم که چند سند مبادله شد. البته نباید به تبادل اسناد دل ببندیم. باید اجرایی شدن اسناد پیگیری شود. این وظیفه ای است که  در وهله اول به عهده کمیسیون مشترک است. اِن شاءالله پیگیری کند که هم اسناد مبادله شده و هم زمینه هایی که در فرمایشات نخست وزیر بود، اجرایی شود.
عارف در ادامه تاکید کرد: ما هم اعتقاد داریم که زمینه های علمی و صنعتی وجود دارد که باید به صورت جدی مورد مشورت و بحث قرار گیرد؛ تا مشخص شود در این زمینه ها به چه صورت می خواهیم‌ همکاری کنیم. این وظیفه در وهله اول به عهده کمیسیون مشترک است. بعد هم به عهده وزرا و مسئولین ذی ربط است. 
وی افزود: من هم انتظارم از وزرا و مسئولان دو طرف این است که با رفت و آمد و مبادله هیت ها تلاش کنند تا شناخت بیشتری از امکانات و نیازهای دو طرف پیدا کنند. بدین ترتیب حدالامکان با نگاه مکملی می توانیم از امکانات، پتانسیل ها و ظرفیت های یکدیگر استفاده کنیم. ما در همه بخش ها آمادگی کامل برای همکاری داریم. در بحث های گردشگری و بحث های همکاری های میراثی و تمدنی باید بیش از گذشته همکاری کنیم. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

تبادل ۴ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان ایران و تاجیکستان؛ بیانیه مشترک امضا شد

تبادل ۴ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان ایران و تاجیکستان؛ بیانیه مشترک امضا شد
00:00
00:00
تبادل ۴ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان ایران و تاجیکستان؛ بیانیه مشترک امضا شد
1 / 1
تبادل ۴ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان ایران و تاجیکستان؛ بیانیه مشترک امضا شد
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره