نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

جلسه کمیسیون امنیت ملی با اسلامی و عراقچی؛ خطوط قرمز در مذاکرات استانبول ترسیم شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
جلسه کمیسیون امنیت ملی با اسلامی و عراقچی؛ خطوط قرمز در مذاکرات استانبول ترسیم شد

ایسنا/ عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از حضور وزیر خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد و گفت که در این جلسه تاکید شد در مذاکرات آتی در استانبول حق غنی‌سازی، رفع تحریم‌ها و حفظ منافع ملی به عنوان خط قرمز باشد.

بهنام سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور عراقچی وزیر خارجه و اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی درباره مذاکرات آتی در استانبول برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه تاکید شد که حفظ منافع ملی و دستاوردها، حق غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها خطوط قرمز مذاکرات باید باشد.

سعیدی در پایان گفت: هر سیاست و مذاکره و تعاملی که بخواهد صورت گیرد باید با رعایت خطوط قرمز جمهوری اسلامی باشد.

یعقوب رضازاده نیز در گفت‌وگو با ایرنا، درباره نشست امروز سه‌شنبه(۳۱ تیرماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: سید عباس عراقچی وزیر امورخارجه و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، میهمان کمیسیون بودند و درباره روند مذاکرات، اهمیت قدرت موشکی ایران به عنوان دست پُر در مذاکرات و توجه به توان دفاعی کشور بحث و تبادل نظر شد.

وی افزود: در این نشست وزیر امورخارجه اشاره کرد که مذاکرات با روسیه درباره مسائل هسته‌ای برنامه ریزی شده است و در سطح معاونان وزیر امور خارجه نیز مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا درباره پرونده هسته‌ای ایران جمعه در استانبول ترکیه برگزار خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر امورخارجه تاکید کرد در صورت لغو تحریم‌ها و محترم شمردن حق استفاده ایران از فناوری صلح آمیز هسته‌ای، مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا پیش از طرح موضوع اسنپ بک در مهرماه انجام خواهد شد.

رضازاده خاطرنشان کرد: در این نشست نمایندگان نیز بر حفظ اقتدار جمهوری اسلامی ایران و تبیین قدرت دفاعی و بازدارندگی توسط تیم دیپلماسی کشورمان در مذاکرات تاکید کردند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر