نماد آخرین خبر

معاون رییس‌جمهور: با مدیریت ویترینی نمی‌توان کشور را اداره کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
معاون رییس‌جمهور: با مدیریت ویترینی نمی‌توان کشور را اداره کرد

ایرنا/  معاون امور روستایی و مناطق محروم رییس‌جمهور با اشاره به سختی‌های پیش روی دولت چهاردهم گفت: با مدیریت‌های ویترینی و از راه دور ، نمی‌توان کشور را پیش برد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالکریم حسین‌زاده روز پنجشنبه در نشست شورای اداری چهارمحال و بختیاری افزود: حضور میدانی مسوولان و ارتباط مستقیم با مردم، رمز عبور از مشکلات است و نباید فقط به جلسات و سفرهای نمایشی بسنده کرد.

وی اظهار داشت: بسیاری از دولت‌ها ممکن است در چندین دوره با این حجم از رخدادهای تلخ و سختی‌ها مواجه شوند، اما دولت چهاردهم در مدت کوتاه با مشکلات جدی روبه‌رو شد.

معاون امور روستایی و مناطق محروم رییس جمهور گفت: روحیه خدمتگزاری و حضور در میدان باید در بین همه دولتمردان تقویت شود.

وی اضافه کرد: با وجود همه مشکلات، ما اصل را بر در میان مردم بودن و همراهی با آنها قرار داده‌ایم و در این مسیر گریزان نخواهیم بود.

حسین‌زاده تأکید کرد: سفرها و جلسه‌ها نباید فقط برای انجام تشریفات باشد، بلکه باید نتیجه ملموس برای مردم داشته باشد چون اگر امیدآفرینی ایجاد شود اما تغییر و تحولی در زندگی مردم رخ ندهد، احساس بی‌اعتمادی در جامعه افزایش می‌یابد و شکاف بین مردم و دولت تشدید می‌شود.

معاون توسعه امور روستایی و مناطق محروم رییس‌جمهور در خصوص این پرسش که چرا چهارمحال‌ و بختیاری همچنان در رتبه‌های پایین توسعه باقی مانده است گفت: این استان به دلیل تک‌محصولی بودن اقتصاد، مهاجرت نخبگان، کمبود زیرساخت‌ها و بی‌ثباتی سرمایه‌گذاری بیش از ۲ دهه است که جایگاه توسعه‌ای آن تغییر نکرده و همچنان در پایین‌ترین رده‌ها قرار دارد.

حسین‌زاده افزود: بسیاری از استان‌های محروم کشور نیز با چنین وضعیتی مواجه هستند، به‌گونه‌ای که گویی پای آنها بسته شده و امکان حرکت رو به جلو ندارند.

وی اظهار داشت: پاسخ‌ها و راهکارهای قدیمی دیگر کارایی ندارند و باید با رویکردها و ابزارهای نوین به سراغ حل این مسأله رفت.

به گفته حسین‌زاده، انتظار می‌رود با روی کار آمدن دولت چهاردهم، جایگاه استان چهارمحال و بختیاری بهبود یابد و این امر نیازمند کار تیمی، انسجام و طراحی یک برنامه مشترک برای رهایی از محرومیت است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از عوامل مؤثر بر توسعه نیافتگی استان‌هایی مانند چهارمحال و بختیاری تمرکز بیش از حد بر سیاست‌های ملی و غفلت از ظرفیت‌های محلی است.

معاون توسعه امور روستایی و مناطق محروم رییس‌جمهور با اشاره به درصد پایین تحقق برنامه های پنج ساله و توسعه یافتگی استان‌های برخوردار و فقیرتر شدن مناطق محروم گفت: تنها راه تغییر این روند، تعریف نقش ملی برای هر استان بر اساس ظرفیت‌های درونی و سرمایه‌گذاری هدفمند روی آن است تا بتوان این مناطق را به مسیر توسعه پایدار وارد کرد.

مردم باید بازیگر اصلی در تصمیم‌گیری‌ها باشند

حسین‌زاده با تأکید بر رویکرد توانمندسازی مردم گفت: مردم نباید فقط تماشاگر باشند، بلکه باید نقش‌آفرین اصلی در توسعه و برنامه‌ریزی‌ها شوند.

وی ادامه داد: رویکرد معاونت توسعه امور روستایی و مناطق محروم رییس‌جمهور بر توانمندسازی متمرکز است و باید از نگاه تماشاگر بودن مردم دست برداریم و تلاش کنیم آنان بازیگر اصلی و نقش‌آفرین واقعی در توسعه و تمام تصمیم‌گیری‌ها باشند.

حسین‌زاده گفت: در چهارمحال و بختیاری چند موضوع اساسی شامل اشتغال، اتصال زنجیره های محلی به ملی وجود دارد که قول می دهیم پای کار آنها باشیم.

وی اضافه کرد: همچنین در تقویت تعاونی‌های مردمی برنامه‌ریزی کرده‌ایم شرکت‌های بزرگ به مناطق کمتر توسعه یافته وصل شوند و یک زنجیره ثروت در استان شکل بگیرد.

معاون رییس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به وعده‌های رییس‌جمهور در خصوص عدالت آموزشی گفت: استان‌های محروم از جمله چهارمحال و بختیاری در حوزه‌هایی نظیر آموزش، مسکن روستایی، تنش آبی و زیست عشایردر اولویت اقدامات دولت قرار دارد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای دولت، اما این نباید مانع عزم و اراده ما در خدمت به مردم شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور روز پنجشنبه با هدف شرکت در آیین افتتاح پروژه‌های هفته دولت به صورت زمینی وارد استان شد.

در برنامه‌های روز نخست این سفر، دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، شرکت در شورای اداری، بازدید از پروژه های روستایی و عشایری کوهرنگ، افتتاح پروژه‌های کوهرنگ و نهضت ملی مسکن روستایی و افتتاح پروژه‌های شهرستان کیار پیش‌بینی شده است.

براساس برنامه اعلام شده روز دوم سفر حسین زاده به چهارمحال و بختیاری شامل افتتاح متمرکز پروژه‌های شهرستان لردگان، بازدید از پروژه‌های روستایی بخش منج، بازدید از پروژه‌های انتقال آب آتشگاه، و آغاز عملیات اجرایی انتقال آب چشمه سفید به شهرستانهای خانمیرزا، فلارد و بروجن خواهد بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر