نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

پاسخ قالیباف به ادعای شکست حزب الله؛ حزب‌الله متحمل شکست نشد/ جنگ فراز و نشیب دارد

منبع
خانه ملت
بروزرسانی

خانه ملت/  رئیس مجلس در پاسخ به پرسش مجری درخصوص شست حزب الله گفت: در سفری که به لبنان بعد از حادثه پیجر و سایر حوادث تلخ  داشتم، حزب الله را از هر زمان دیگر، زنده تر یافتم؛ جنگ فراز و نشیب دارد.

بخشی از اظهارات قالیباف رئیس مجلس در برنامه ماجرای جنگ به شرح زیر است:
* در سفری که به لبنان بعد از حوادث پیجر و حوادث تلخ دیگر داشتم، به منطقه ای در میان ضاحیه رفتم، سال ۱۳۶۴ نیز به لبنان رفته بودم لذا حزب الله را در هر دو روز دیدم؛ حزب الله پیش از جنگ و بعد از جنگ ۳۳ روزه را هم دیده ام. بعد از سفر اخیر خود به لبنان گفتم من امروز حزب الله را از هر زمان دیگر، زنده تر یافتم.
* جنگ فراز و نشیب دارد. مگر اسرائیلی ها زمانی که حماس به آنها حمله کرد گفتند ما شکست خوردیم؟ مگر وقتی خود آمریکایی ها داعش را روی کار آوردند و در منطقه گسیل کردند و تا دروازه های بغداد آمدند و ما آنها را زده و برگرداندیم، تصور کردند در کار خود شکست خوردند و رفتند؟ صرفا این طرح آنها ناموفق بود مثل عملیات کربلای ۴ که ما ناموفق بودیم اما ۱۵ روز بعد عملیات کربلای ۵ را انجام دادیم و دو سوم ارتش صدام را منهدم کردیم لذا نباید اینگونه قضاوت کرد.
نوع نگاه، راهبرد و جنگ مهم است

* اگر حزب الله شکست خورده است، چرا هر روز نماینده آمریکا آنجاست و موضوعاتی مانند خلع سلاح آن‌ها را دنبال می کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر