نماد آخرین خبر

«پرسش بزرگ» زیدآبادی از اصلاح طلبان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
«پرسش بزرگ» زیدآبادی از اصلاح طلبان

ایسنا/ یک روزنامه نگار و فعال سیاسی از اصلاح طلبان پرسیده است: آیا از این به بعد سیاست ورزی اصلاح طلبانه به معنای متعارف آن مثمر ثمر است؟

احمد زیدآبادی در شبکه اجتماعی ایکس در مطلبی با عنوان «اصلاح طلبان و یک پرسش بزرگ » نوشت: «آیا از این به بعد سیاست ورزی اصلاح طلبانه به معنای متعارف آن ، چه در درون ساختار حاکم و چه بیرون از آن، چه در تعریف رادیکال و چه در مفهوم معتدل و یا محافظه کارانه آن، چه به عنوان یک کنش سیاسی معطوف به کسب قدرت و چه به عنوان یک کنش مدنی و اجتماعی ، ممکن و مثمر ثمر خواهد بود؟
نمی خواهم قضاوت خود را به طور عجولانه در اینجا بیان کنم . اما این پرسش با تمام نیرو و قدرتش در مقابل اصلاح طلبان قرار دارد تا پاسخی اقناع کننده به آن بدهند. هرگونه پاسخ آری یا نه به این پرسش ، صدها پرسش دیگر را به دنبال دارد که پاسخ به آن ها یک تحلیل جامع و البته سخت و پیچیده را طلب می کند.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره