نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

دیدار و گفتگوی وزرای امور خارجه انگلیس و ایران

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دیدار و گفتگوی وزرای امور خارجه انگلیس و ایران

ایسنا/ دیدار و گفتگوی ایوت کوپر و سید عباس عراقچی وزرای امور خارجه انگلیس و ایران در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت:  رویکرد اروپا و آمریکا طی ۱۰ سال گذشته هیچ منطقی جز تلاش برای محروم‌کردن ملت ایران از حقوق خود نبوده است

سید عباس عراقچی در دیدار با وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد: اصرار سه کشور اروپا بر بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت ناموجه، غیرقانونی و غیرمسئولانه است.
رویکرد سه کشور اروپایی و آمریکا طی ۱۰ سال گذشته هیچ منطقی جز تلاش برای محروم‌کردن ملت ایران از حقوق حقه خود وفق معاهده منع اشاعه نبوده است.
این روند با حمله غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و سکوت رضایت‌آمیز سه کشور اروپایی در قبال آن به اوج خود رسید.
تصمیم سه کشور اروپایی برای فعال‌سازی سازوکار موسوم به پس‌گشت، از اساس در راستای سیاست غیرانسانی فشار حداکثری دولت آمریکا بود و این امر به منزله مشارکت سه کشور اروپایی در مسیر قلدری و قانون‌شکنی است.
نه تحریم، نه حمله نظامی و نه فشارهای دیپلماتیک نمی‌تواند ملتی را که تصمیم به حفظ استقلال و عزت خود گرفته است از این مسیر منحرف کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره