نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

آلمان: آماده دستیابی به توافق جدید با ایران هستیم

منبع
فارس
بروزرسانی
آلمان: آماده دستیابی به توافق جدید با ایران هستیم

فارس/وزیر امور خارجه آلمان مدعی شد که این کشور آماده دستیابی به توافق جدید با ایران در زمینه هسته‌ای است.

«یوهانس وادفول» وزیر امور خارجه آلمان روز شنبه  مدعی شد کشورش همچنان از مسیر گفت‌وگو و دیپلماسی برای حل‌وفصل مسائل مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران حمایت می‌کند.
وادفول اظهار داشت: «موضع آلمان روشن است؛ نباید به ایران اجازه داده شود تا به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»
وی افزود: «ما همچنان به مسیر دیپلماسی باور داریم و آماده‌ایم برای دستیابی به یک توافق جدید با ایران گفت‌وگو کنیم.»
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که در نیویورک به سر می‌برد امشب در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت که سه کشور اروپایی آلمان،‌ انگلیس و فرانسه طی روزهای اخیر و در جریان مذاکرات برای تمدید سازوکار موسوم به اسنپ‌بک (پس‌گشت) به دنبال باج‌خواهی از ایران بودند.
عراقچی گفت: برای ما مسجل بود و در نیویورک برای ما کاملاً مسجل شد که تروئیکای اروپایی و آمریکا قصد‌ باج‌گیری و امتیازگیری از ایران را دارند. آنها توقع داشتند ایران کلیه مواد هسته‌ای خود را تحویل دهد و در مقابل فقط ۳ یا ۶ ماه اسنپ‌بک را تمدید کنند. اوج زیاده‌خواهی و برخورد غیرمنطقی و حتی جسارت آمیز. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره