نماد آخرین خبر

وکیلی: بهترین زمان برای تصویب CFT فضای پسابرجام بود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
وکیلی: بهترین زمان برای تصویب CFT فضای پسابرجام بود

ایسنا/ یک عضو هیات رئیسه مجلس دهم، تاکید کرد: واقعیت این است که تعلل در تصویب لوایح CFT و FATF توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام، فواید حاصل از الحاق ایران به این معاهدات را از کشور سلب کرد و از نگاه بنده اکنون بدترین زمان برای تصویب این لوایح بود.

محمدعلی وکیلی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تصویب «CFT» در مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: تصویب لایحه  CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از گذشت حدود هفت سال در بدترین زمان ممکن، از نگاه بنده به نقض غرض منتهی خواهد شد. این معاهدات در زمان خود دارای ارزش هستند. ما در مجلس دهم این لوایح را به تصویب رساندیم چراکه در آن زمان فضای حاکم بر روابط بین الملل، فضای پسابرجام بود. فضای بین المللی، فضای حسن نیت بود.

تصویب لوایح «CFT» و «FATF» در مجلس دهم نشانگر حسن نیت ایران در جهان بود

وی در ادامه اظهار کرد: بنابراین تصویب این لوایح در مجلس دهم، به نوعی گام های حسن نیت از طرف ایران تفسیر می شد. بنابراین تصویب این لوایح در مجلس دهم، در مسیر عادی سازی روابط ایران با جهان تلقی می شد. اما مقابله با این لوایح و بلوکه کردن این لوایح، به نوعی آثار مثبت آن در اقتصاد و تاثیر آن در روابط بین الملل را خنثی کرد. تعلل در تصویب این لوایح فواید حاصل از الحاق ایران به این معاهدات را از ما سلب کرد.

در بدترین رویارویی ایران با جهان غرب در طول تاریخ انقلاب به سر می بریم

این عضو هیات رئیسه مجلس دهم، تصریح کرد: در کمال شگفتی در زمانی این لوایح در مجمع تشخیص مصلحت تصویب شده است که بدترین زمان رویارویی ایران در تاریخ جمهوری اسلامی با جهان غرب است. ما در شرایط بیم و امید جنگ به سر می بریم. در شرایطی که آمریکایی ها با تمامیت خواهی حتی از مذاکره مستقیم با ایران دریغ می کنند؛ آنچنان اعتماد به نفس آنان بالا رفته است که پیش شرط مذاکره با ایران را، ورود به صنعت موشکی تعیین می کنند.

عدم تصمیم گیری در زمان لازم هزینه های فاحشی را به کشور تحمیل کرده است

وی در ادامه تاکید کرد: در این شرایط تصویب  این لوایح توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام از نگاه من خود زنی است. در زمانی که روز عزت ایران و روز برداشتن قدم ها مثبت در صحنه بین المللی بود، ما قدم را برنداشتیم. اما در روزی که به هر دلیلی روز ما نیست، برداشتن این گام ها به تضعیف موقعیت ایران می انجامد و آثار به شدت مخرب در این شریط دارد. اینکه ما سعی می کنیم تا تصمیمات را با هزینه های فاحش بگیریم، اشتباه است.

وی افزود:از آنجا که ما تصمیمات را در زمان خود اتخاذ نمی کنیم، بسیار پرهزینه می شوند. این مصداقی از این اصل کلی است. ما همواره در شرایط انتخاب تصمیم نمی گیریم، بلکه در شرایط اضطرار تصمیم می گیریم. مصداق این رویه تصویب CFT در این مقطع زمانی است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر