اقتصاد 120/ معاون حقوقی رئیسجمهور در دولت نهم مدعی شد: خانمی که منشی شرکت نفت در زمان وزارت زنگنه بود به دادگاه لاهه آمد و شهادت داد که زنگنه و همکارانش نسخه دستنویس قرارداد کرسنت را پیش از تایپ تغییر دادند و چیزهایی به آن اضافه کردند که باعث فساد در قرارداد شد.
بخشی از اظهارات مجید جعفرزاده معاون حقوقی رئیسجمهور در دولت نهم در گفتوگو با «اقتصاد ۱۲۰» به شرح زیر است:* اگر زنگنه در سال ۹۲ دوباره وزیر نفت نمیشد ما در دادگاه کرسنت محکوم نمیشدیم و اموال ایران مصادره نمیشد.
* خیلی از متخصصان حاضر در وزارت نفت در آن سالها راجع به فساد در قرارداد کرسنت هشدار دادند ولی زنگنه هیچ توجهی نکرد.
* علت اینکه ما در دادگاه کرسنت محکوم شدیم و اموالمان مصادره شد این بود که زنگنه در سال ۹۲ مجددا وزیر شد و مدیرانی را که رشوه دریافت کرده بودند دوباره به وزارت نفت برد.
بازار
* خانمی که منشی شرکت نفت در زمان وزارت زنگنه بود به دادگاه لاهه آمد و شهادت داد که زنگنه و همکارانش نسخه دستنویس قرارداد کرسنت را پیش از تایپ تغییر دادند و چیزهایی به آن اضافه کردند که باعث فساد در قرارداد شد.
* زنگنه فرمول قیمت گاز ایران را طوری در قرارداد کرسنت قرار داد که از گاز تمام کشورهای جهان ارزانتر باشد.
* زنگنه باید راجع به این تخلف به مردم توضیح بدهد، چرا گاز ایران را در کرسنت یک بیستم قیمت جهانی به حراج گذاشتید؟
* مدیرعامل کرسنت به احمدینژاد نامه نوشت و رسما گفت قرارداد کرسنت فاسد است و ما به مدیران وزارت نفت دوران خاتمی رشوه دادهایم.
* تلاشها بیهوده است و احتمالا ما بخاطر وجود رشوه و فساد در پرونده کرسنت حدود ۱۸ میلیارد دلار دیگر محکوم خواهیم شد و باید بپردازیم.
* کرسنت برخی دیگر از اموال ما در هلند را هم مصادره کرده است.
* ساختمان مهم نفت ما را در چهارراه ویکتوریای لندن مصادره کردند که حدودا ۱۰۰ میلیون پوند قیمت داشت و از طلبشان کم کردند.