به گزارش جهان به نقل از فارس، درحالي که هر روز بر تعداد شکايت دولت از رسانهها و افراد افزوده ميشود، همگان به خاطر دارند، پاستورنشينان در ابتداي دولت بر طبل عدم شکايت از منتقدان ميکوبيدند اما هماکنون ميز معاونت حقوقي رياستجمهوري کم نشان از شکايت از رسانهها و افراد ندارد.
البته فاطمه بداغي قضيه شکايات را اينگونه توضيح ميدهد: «مصمم هستيم تا زماني که فضاي امنيت اخلاقي و حقوقي بر جامعه حاکم شود، با رعايت ادب و احترام، حقوق دولت، رئيسجمهوري و همه مقامات را پيگيري کنيم.»
به هر حال چند روز قبل حکم شکايت مشايي از دو مداح سرشناس يعني منصور ارضي و حداديان صادر شد. اولي از اتهام وارد تبرئه و دومي به پرداخت جزاي نقدي محکوم شد و اکنون بايد منتظر بود تا پيام فضلينژاد که از حاميان دولت و محمود احمدينژاد محسوب ميشد، در دادگاه به دفاع از خود بپردازد.
براساس احضاريه شعبه 12 بازپرسي دادسراي فرهنگ و رسانه، پژوهشگر «موسسه کيهان» بايد روز 8 آذر سالجاري به دادسراي عمومي و انقلاب تهران براي پاسخ به پرسشهاي بازپرس پرونده حضور پيدا کند. مقاله «آيتالله عليه ماسونها» يکي از نوشتههاي جنجالي «پيام فضلينژاد» بود که دو سال و نيم قبل در 27 فروردين 1389 در روزنامه کيهان و هفتهنامه 9 دي به چاپ رسيد و پس از آن فارس و سايت برهان متن کاملتري از آن را منتشر کردند.
در اين مقاله، پژوهشگر موسسه کيهان با شرح يکي از هشدارهاي آيتالله محمدتقي مصباحيزدي با اين عنوان که «خطر نفوذ فراماسونري در دولت» جدي است، به نگراني اين فيلسوف فقيه پرداخته بود؛ آيتالله مصباحيزدي گفته بود: «خطري که من احساس ميکنم شديدترين خطري است که تاکنون اسلام را تهديد کرده است و آن هم از سوي نفوذيهايي است که در بين خوديها درحال رشد هستند».
پس از انتشار مقاله فضلينژاد در رسانههاي اصولگرا، آيتالله مصباحيزدي در ملاقات با پژوهشگر موسسه کيهان در قم، از وي بهدليل نگاه موشکافانه تاريخي به تحولات سياسي تقدير کرد. پيام فضلينژاد در مهمترين بخش مقاله «آيتالله عليه ماسونها» درباره « فرقه مشائيه»، حلقه انحرافي دولت را پيرو «قرائت ريچارد فراي» دانسته است.
پيام فضلينژاد در کتاب «ارتش سري روشنفکران» که از سري کتابهاي «نيمه پنهان» دفتر پژوهشهاي موسسه کيهان است، به نقد اين تفکر پرداخته و درباره نزديکي آراي آنان با نظريه «مليگرايي اشراقي» از «ريچارد رورتي» نوشته است. «اسفنديار رحيممشايي» از رسانههايي که مقاله «آيتالله عليه ماسونها» را منتشر کردهاند نيز مانند مديرمسئول هفتهنامه 9دي به اتهام ايراد تهمت و افترا شکايت کرده است.
شکايت رئيس دفتر رئيسجمهور از پژوهشگر موسسه کيهان درحالي است که سال 1389 هيات منصفه و دادگاه مطبوعات در پي شکايت مشايي از «حسين شريعتمداري» به دليل افشاگريهايش عليه ارتباط حلقه انحرافي با دلال رابطه ايران و آمريکا و نيز انحرافات عقيدتي مشايي رأي به برائت مديرمسئول روزنامه کيهان داد. پيام فضلينژاد پيش از اين در نمايشگاه مطبوعات گفته بود که درصورت وصول شکايت مشايي، با مجموعه وسيعي از دلايل و مستندات درباره همگرايي وي با انديشههاي فراماسونري در دادگاه حاضر خواهم شد و اين شکايت براي حلقه انحرافي، پرهزينه خواهد بود.
موضوعي که در شکايات مشايي جلبتوجه ميکند، واکنش او به احکامي است که بعد از برگزاري دادگاهها صادر ميشود. بدين معنا که وکيل او از خوشحالي موکلش براي صدور راي و رسيدن او به هدفش سخن ميگويد و از سوي ديگر در اطلاعيه دفتر رئيسجمهور صدور اين احکام، تأملبرانگيز خوانده ميشود. کمتر از 8 ماه به پايان دولت مانده و بايد ديد که آيا روند شکايتها روي ميز مشايي و معاونت حقوقي همچنان در حال افزايش خواهد بود يا نه؟