شرط برگزاری مناظره های زنده تلویزیونی از دیدگاه نوباوه
بروزرسانی
عصر ايران/ عضو ناظر مجلس بر صدا و سيما، گفت: برگزاري مناظرههاي زنده تلويزيوني اقدام مثبتي است ولي به شرط اينکه مناظره کننده آنقدر فهم سياسي بالايي داشته باشد و بداند کلامي که به کار مي برد در جامعه چقدر اثر مثبت و منفي دارد و همچنين مجري که اين مناظرهها را اداره مي کند خود بايد همسنگ و يا بالاتر از کساني که مورد مناظره قرار مي گيرند باشند تا بتواند بحثها را به نفع مردم هدايت کند.
بيژن نوباوه در گفت و گو با افق با اشاره به مناظره هاي زنده تلويزيوني اظهار داشت: مناظره، يکي از اساس ايجاد رغبت و جذابيت در برنامه هاي تلويزيون است و به نظر من هيچ اشکالي ندارد و اين به معناي اين است که ما حساب شده و قانونمند و اصولي پيش رويم.
عضو ناظر مجلس بر صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران تاکيد کرد: اتفاقاً از طريق همين مناظرهها است که مي توانيم يک فرهنگ را معرفي کنيم.
وي خاطرنشان کرد: البته کسي که مناظره مي کند بايد آنقدر فهم سياسي بالايي داشته باشد و بداند کلامي که به کار مي برد در جامعه چقدر اثر مثبت و منفي دارد و همچنين مجرياني که اين مناظرهها را اداره مي کند خود بايد همسنگ و يا بالاتر از کساني که مورد مناظره قرار مي گيرند باشند که بتوانند بحثها را به نفع مردم هدايت کند.
نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در خانه ملت، با انتقاد از عملکرد برخي نمايندگاني که در برنامه ديروز ،امروز،فردا نقدهاي تندي نسبت به مجلس شوراي اسلامي روا داشته اند اشاره کرد و گفت: هر کسي در مورد هر چيزي مي تواند انتقاد کند ما نبايد باب انتقاد را ببنديم نظام ما ظرفيت بالايي را داراست اما اين انتقاد بايد معنا دار و منطقي باشد و کسي به دنبال فرافکني نباشد. آيا ما خودمان در مجلس حضور داريم يا خير؟ صحبت ها بايد منطقي باشد و به صورت سوال و جواب باشد و نيز اينکه اگر دونفر به له يا عليه يکديگر صحبت کنند اشکالي ندارد ولي اگر صرفا حرف هايي سبک و بي منطق در مناظره مطرح شود، جالب نيست.
وي تاکيد کرد: دو طرف مناظره بايد بتوانند با يکديگر منطقي بحث کنند، نه اينکه فردي از نهاد مجلس، مجلس را زير سئوال ببرد!
عضو ناظر مجلس بر صدا و سيما با تاکيد بر بخش ديگر صحبت هاي يکي از نمايندگان در اين مناظره تلويزيوني که گفته بود مجلس در راستاي اهداف امام و شهدا نيست بيان داشت: کمي بي انصافي در اين باب صورت گرفته و مجلس ما مجلس خوبي است ولي همواره شدت وضعف داشته است ؛ به طور کلي مجلس محل اين افکار و عقايد است لذا اگر مجلسي يک دست داشته باشيم که موافق و مخالفي وجود نداشته باشد يک جريان منفعل است که مثل آب راکد به گنداب تبديل مي شود.