آیتالله علمالهدی: حماسه 9 دی متعلق به هیچ جریان سیاسی نیست
فارس
بروزرسانی
فارس/ عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: حماسه 9 دي متعلق به هيچ جريان سياسي نبوده و نيست بلکه با هدايت و رهنمودهاي حکيمانه مقام معظم رهبري و تبعيت مردمي که پاي نظام ايستاده بودند شکل گرفت.
آيتالله سيداحمد علمالهدي ظهر امروز در ديدار با اصحاب رسانه خراسان رضوي در آستانه سالروز حماسه 9 دي در محل دفتر امام جمعه مشهد اظهار کرد: برخي ميگويند افرادي در حال حاضر از فتنه 88 کاسبي ميکنند، اينها تلقينهاي دشمن بوده چرا که فتنه براي ما خط قرمز است.
وي ادامه داد: تا امروز هر کسي که نسبت به فتنه افشاگري و تبيين کرده، بر بصيرت مردم افزوده شده است و نخستين فرد در اين صف، مقام معظم رهبري است.
علمالهدي افزود: چه کسي ميخواهد با فتنه کاسبي کند، حماسه 9 دي متعلق به هيچ جريان سياسي نبوده بلکه با هدايت و رهنمودهاي حکيمانه مقام معظم رهبري و تبعيت مردمي که پاي نظام ايستاده بودند شکل گرفت.
* هيچ جريان و فرد سياسي نميتواند حماسه 9 دي را به نفع خود مصادره کند
عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح کرد: هيچ جريان و فرد سياسي حماسه 9 دي را نميتواند به نفع خود مصادره کند و بايد توجه داشت اينکه عدهاي ميگويند فتنه 88 موضوعي براي کاسبي برخي افراد و يا جريانهاي سياسي است، کساني هستند که متعلق به جريانهاي لائيک سياسي در سال 88 بوده و به مرگ سياسي دچار شدهاند.
وي افزود: اين افراد امروز حيات خود را در اين ميبينند که چنين حرفهايي را بزنند، آنها فکر ميکنند کساني که در حوزه فتنه 88 روشنگري ميکنند در حقيقت همين جريانهاي لائيک سياسي سال 88 را کنار ميزنند، در حالي که نکته آنجاست اينها خود کنار زده شدهاند، مردهاند و حيات سياسي خود را از دست داده و نابود شدهاند و امروز با چنين عناويني به دنبال تجديد حيات سياسي هستند که اين امر صورت نميگيرد.
وي خاطرنشان کرد: وقتي چنين جريانهايي بسترساز بروز فتنه شدند و شعار مرگ بر اصل ولايت فقيه سر دادند، اجازه حضور در هيچ منصبي را ندارند.
* فتنه 88 بحث خودي و غيرخودي را برجسته کرد
آيتالله علمالهدي گفت: مقام معظم رهبري بحثي با عنوان خودي و غيرخودي را مطرح کرده بودند که فتنه 88 اين موضوع را برجستهتر کرد، اينکه برخي دم از وحدت و همبستگي ميزنند، در جواب آنها بايد بگوييم بايد با چه کسي متحد شويم؟
وي افزود: ذکر اين نکته حائز اهميت بوده که وحدت براي ما امري حياتي است و حرف اول را در استقلال ما ميزند، اما وحدت چه کسي با چه کسي؟ وحدت با عنصر وابسته به اصول نظام و انقلاب با هرگونه اختلاف سليقه واجب و صد درصد است، اما وحدت با کساني که اصول نظام را قبول ندارند، معنايي ندارد، کساني که به اصول نظام پايبند هستند در اين 8 سال پس از فتنه نبايد ترديدي نسبت به اين موضوع داشته باشند، گرچه امروز ميبينيم که همه نسبت به وقايع سال 88 و فتنه شکلگرفته يک نظر داشته و بر آن باور هستند، اما گاهي ممکن است در روشها مختلف و يا نظر خاص داشته باشند.
امام جمعه مشهد يادآور شد: فتنه فضاي غبارآلود بود و اينکه مقام معظم رهبري فرمودند، بعدها قلمها در مورد تبيين فتنه روانتر ميشود همين موضوع بصيرتافزايي و روشنگريهاست و به واسطه همين روشنگريها امروز همه موضوع فتنه را ميدانند و از جريان فتنه کسي حمايت نميکند.
وي ادامه داد: اما روشها و نظرهاي خاصي در مورد نوع حصر و اصل حصر سران وجود دارد که اين همان اختلاف سليقهها است، امروز همه اين موضوع را پذيرفتهاند که جريان فتنه يک توطئه سراسر خارجي بوده که بسترسازي و قشونکشي توسط دشمن براي براندازي نظام ما انجام شد و اين موضوع را همه قبول دارند به جز پياده ظامان دشمن که از عناصر خود آنها هستند.
آيتالله علمالهدي اظهار کرد: سران فتنه بعد از پنج سال بيانيه ميدهند يعني هنوز در صحبتهاي خود پافشاري کرده و لذا بايد حصر ادامه داشته باشد، چرا که جامعه ما نيازمند امنيت بوده و بايد اين بسترسازي با عنوان پيشگيري و در قالب حصر ادامه داشته باشد، چيزي که ما از وقايع سال 88 ديديم اين بود که سران فتنه با 16 يا 17 بيانيه حرکتهاي دشمنان را نه تنها رد نکرده بلکه حمايت کردهاند و اين هماهنگي با دشمنان خداست و در سوره مجادله خداوند ميفرمايند استکبار گروهي است که خدا بر آن غضب کرده و در آيه 19 همين سوره ميفرمايد براي کساني که آنها را دوست دارند شيطان بر آنها مسلط شده و آنها حزب شيطان هستند.
آيتالله علمالهدي يادآور شد: در اين مملکت کاسبي با فتنه نميگيرد چون تمامي ارزشها در حماسه 9 دي متجلي شد و در آن درياي 9 دي فقط يک سر و گردن با عنوان رهبر معظم انقلاب حضور داشت و ديگران همه مردم و مردم بودند و يک شور و هيجان خالص و باصفاي حسينيخواه شکل گرفته و آن حماسه رخ داد و امروز نيز آْثار مثبت آن را در جامعه ميبينيم.
* عدم رأي اعتماد مجلس به افراد منتسب به فتنه کاسبي نيست
امام جمعه مشهد تصريح کرد: برخي موضوع رأي اعتماد وزرا را مثال ميزنند، اما در مجلس و در بحث رأي اعتماد به وزرا و اينکه نمايندگان ما در خانه ملت به افراد منتسب به فتنه رأي ندادند اينکه کاسبي نيست چرا که بر اساس عکس، فيلم و مستندات فتنهگري آنان را نشان داده و رأي ندادند.
* تشريح نقش فتنه در اقتصاد از نگاه آيتالله علمالهدي
وي يادآور شد: ما در جريان فتنه هزينههايي داديم که در بعد اقتصادي نيز قابل بررسي است، اما آن چيزي که در اين 35 سال دشمنان ما را مستأصل کرده حضور همين مردم بوده است، امروز مردم ما آنگونه بيدار در صحنه حضور دارند که تمامي اين هزينهها در ابعاد مختلف سياسي و اقتصادي و فرهنگي قابل جبران است، موضوع در بحث فتنه اينجا بود که در درون نظام رگههاي مخالف و ضدنظام وجود داشت و همين مايه اميدواري دشمن شد.
علمالهدي افزود: آنان از همين موضوع استفاده کرده و فتنه را طراحي و برنامهريزي کرده که در رأس اهداف آنان فشار اقتصادي وجود داشت، اين موضوع حائز اهميت است که تهاجم دشمن در حوزه اقتصاد معلول رگههاي ضدنظام در درون خود نظام ما بوده و آنان نسبت به همين موضوع اميدوار و اهداف و برنامههاي خود را پيادهسازي کردند.
* حماسه 9 دي يک پردهدري بود که ضايعه فرهنگي فتنه 88 را متوقف کرد
آيتالله علم الهدي تأکيد کرد: فتنه 88 آثار زيانبار فرهنگي هم داشته که اهانت به مقدسات و ارزشهاي ديني بزرگترين ضايعه فرهنگي با عنوان پردهدري بوده، همچنين اهانت به اصل ولايت فقيه که همان ولايت معصومان ميشود نيز ضايعه ديگري بود و حماسه 9 دي در حقيقت توانست به خوبي اين ضايعه و ضربه فرهنگي را جبران کند.
وي ادامه داد: برخي ميگويند فتنه زخم کهنهاي بوده که نبايد باز شود، فتنه که يک حادثه نبوده که بخواهد اين زخم کهنه بسته بماند بلکه فتنه جرياني بود که تا به امروز نيز ادامه داشته و به منظور قطع تداوم وحي بر اين امت شکل گرفت.
امام جمعه مشهد گفت: فتنه 88 حادثه نبود و در آبان سال 87 مقام معظم رهبري فرمودند «سياستمداران ما در زمين دشمن بازي نکنند چرا که اگر ببازند يا ببرند، دشمن برنده است». مقام معظم رهبري بر حسب درايت خود در آن زمان علائم فتنه حس کرده و اين موضوع را مطرح کردند و اين نه تنها در انتخابات سال 88 بلکه به تمامي انتخابات و رقابتهاي عرصه سياسي تسري يافته و بايد مراقب اين امر بود، چرا که دشمن به دنبال فرصتيابي به دنبال نفوذ و پيادهسازي اهداف خود است، امروز دشمن در تمامي انتخاباتهاي ما تمرکز کرده و به دنبال فرصتي براي پيادهسازي فتنهاي دوباره بوده و رقابتهاي انتخاباتي نبايد آنقدر تند باشد که به نفع دشمن بازي شده و برنده اين بازي در تمام ابعاد دشمن باشد.
* دانشجو عزيزتر از آن است که عمله جريان سياسي شود
عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: دانشگاه نبايد پايگاه جريانها و جناحهاي سياسي شود و دانشجو عزيزتر از آن است که عمله يک جريان سياسي باشد، اينکه در 16 آذر امسال سخنراني برخي افراد ارزشي حذف و برخي افراد منتسب به فتنه در دانشگاه سخنراني کردند در زمره بدترين و زشتترين حرکتها در فضاسازيهاي دانشگاه بوده و به اين شکل بصيرتافزايي در فضاي دانشگاهي صورت نميگيرد.
وي ادامه داد: رشد انقلابي جامعه ما اين موضوع را قبول نميکند که در درون دانشگاه ما بصيرتافزايي صورت نگيرد و اين چنين سخنرانيها لغو شود.
* احمدينژاد گزينه مقام معظم رهبري نبود بلکه وي منتخب مردم بود
عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح کرد: عدهاي ميگويند احمدينژاد نيز در بحث بروز فتنه نقش داشته، چرا که پس از برنده شدنش نبايد عنوان خس و خاشاک را استفاده ميکرد، صرف استفاده احمدينژاد از کلمه خس و خاشاک مگر مجوزي براي اقدامات و حرکات غيرقانوني سران فتنه است؟ آن هم تا آنجا که به قتل منتهي شد، اين توجيه صحيح نيست و همچنين بايد اين موضوع را اعلام کرد که احمدينژاد گزينه مقام معظم رهبري براي رياستجمهوري نبوده بلکه منتخب مردم بود.
* سرخوردگي سياسي رأيدهندگان به سران فتنه
آيتالله علمالهدي با اشاره به سرخوردگي سياسي 13 ميليون رأيدهنده به سران فتنه گفت: پس از آنکه سران فتنه تمامي اهانتها و آشوبها را حمايت کرده و مدام بيانيه دادند و درنهايت ادعاي تقلب را نتوانستند اثبات کنند 13 ميليون رأيدهنده به آنها دچار سرخوردگي شدند، آنان خود سرخورده شدند بلکه کسي آنها را سرخورده نکرد.
وي با اشاره به وظايف خبرگان رهبري گفت: خبرگان رهبري وظيفهاش نظارت بر عملکرد نيست بلکه مراقبت در عملکرد را در برنامه دارد و همچنين نظارت بر حفظ شرايط نيز از ديگر وظايف خبرگان رهبري به شمار ميرود. ما در خبرگان رهبري کميسيونهايي داشته و سالانه اجلاس تشکيل مي دهيم و با توجه به وظايفي که داريم به آنها عمل ميکنيم.