مشرق/ کيهان نوشت: يک رسانه وابسته به جريان فتنه نسبت به تضعيف مداوم جايگاه هاشمي رفسنجاني اظهار نگراني کرد.«نداي سبز آزادي» که از سوي خانواده رجب مزروعي (مقيم بروکسل) و برخي عناصر اصلاح طلب فراري اداره مي شود، نوشت: برخلاف برخي نگاه هاي خوش بين در مورد حضور فعال و موثر هاشمي رفسنجاني در حاکميت به بهانه انتخابات، جايگاه وي بيش از پيش تضعيف مي شود و چند سالي است که به شکل روزافزون به حاشيه رانده مي شود. اکنون دو فرزند وي در حبس قرار دارند و حالا هم خود وي امکان سفر به زادگاهش را ندارد تا آنجا که وي عطاي اين سفر را به لقايش بخشيد.
اين سايت اينترنتي در ادامه به مطلبي خلاف واقع از سايت کلمه استناد کرد و مدعي شد: هاشمي رفسنجاني در ملاقات هفته گذشته با مهدي هاشمي، از مقاومت وي در برابر خواست بازجويان براي نوشتن درخواست عفو حمايت کرده و چنين کاري را به منزله اعتراف او به خطاي ناکرده دانسته است. در اين ملاقات مهدي هاشمي، خواست معمول بازجويان مبني بر پذيرش خطا و نوشتن عفو را که موجب تخفيف در مجازات و نيز منفعت براي نظام مي شود با پدر خود در ميان گذاشته؛ او همچنين تصميم خود مبني بر مقاومت در برابر اينخواست بازجوها را به هاشمي رفسنجاني منتقل کرده که با تاييد و حمايت وي مواجه شده است.
يادآور مي شود اين ادعا از اساس کذب است و پيشنهادي مبني بر نوشتن نامه عفو به مهدي هاشمي ارائه نشده است. در عين حال برخي خبرها حاکي از آن است که چند نفر در ارتباط با پرونده تهامات مهدي هاشمي دستگير شده اند که ابعاد جديدي به اين پرونده مي دهد.
رسانه زنجيره اي مذکور در ادامه نوشت: به عقيده برخي ناظران هاشمي نقشي حاشيه اي تر از هميشه يافته است. تحليل گران براي مدلل کردن ادعاي خود، به سپري شدن بيش از سه سال از اخرين خطبه هاي رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در تيرماه 1388 و پس از کودتاي انتخاباتي استناد مي کنند؛ رفسنجاني از آن هنگام، هنوز امکان ايستادن پشت مهم ترين تريبون سياسي- ايدئولوژيک جمهوري اسلامي را نيافته است.
اين ناظران همچنين به کنار رفتن وي از رأس مجلس خبرگان رهبري از اسفند 1389 اشاره مي کنند؛ نيز به از دست دادن عملي مديريت کلان دانشگاه آزاد اسلامي، به عنوان يکي از بزرگ ترين و گسترده ترين نهادهاي فرهنگي و اجتماعي ايران. و البته در شواهدي جديد، به بازداشت فائزه و مهدي، دو فرزند او؛ رخدادهايي که وي نمي تواند مانع آنها شود.
گفتني است اين قبيل تلاش ها براي مظلوم نمايي به نفع هاشمي در حالي است که رسانه ها و فعالان جريان نفاق جديد با محوريت اصلاح طلبان، در سال 1378 و در جريان انتخابات مجلس ششم ترور شخصيت بي سابقه اي را عليه وي ترتيب دادند و مانع از ورود وي به مجلس شدند به نحوي که
هاشمي با وجود انتخاب به عنوان آخرين نفرات فهرست 30 نفره نمايندگان تهران، مجبور به اعلام انصراف شد. آنها مدعي بودند هاشمي عاليجناب سرخپوش قتل هاي زنجيره اي است اما به فاصله 6 سال (سال 84) و به بهانه انتخابات رياست جمهوري، پاي حمايت از او جمع شدند تا ادامه مسير ساختارشکني و خيانت به نظام را با پوشش سازي هاي تازه پي بگيرند.
از سوي ديگر کناره گيري آقاي هاشمي از خطيبي و امامت نمازجمعه تهران به تشخيص خود وي بوده ضمن اينکه آخرين خطبه وي عملا به تشجيع فتنه گران براي تداوم آشوبگري - و تشديد فازهاي بعدي آن- منجر شد و کارنامه خدمات و سوابق وي را ملکوک کرد. پيامد اين نقش آفريني منفي، احساس نگراني نمايندگان مجلس خبرگان و تصميم اکثريت قريب به اتفاق آنها براي انتخاب آيت الله مهدوي کني به عنوان رئيس مجلس بود.
اين نکته نيز شايان ذکر است که دستگاه قضايي در ماجراي تخلفات و خيانت هاي ممتد فائزه و مهدي هاشمي با اغماض و تسامح فراوان برخورد کرده و تلاش نموده تا به اعتبار اين تخلفات، حرمت آقاي هاشمي بيش از گذشته مخدوش نشود. با اين حال محافل ضد انقلاب پروژه ويژه اي را براي بهره برداري از نزديکي هاشمي با برخي دست اندرکاران فتنه دنبال مي کنند تا بدين ترتيب انتقام خود را ز هاشمي نيز گرفته باشند؛ در واقع اين فاز دوم و ظاهرا متفاوت حرکتي است که در پاييز و زمستان1387 عليه هاشمي رقم خورد. آنها اين بار از زاويه دوست نمايي مايلند انتقام سالهاي همراهي هاشمي با انقلاب و امام و رهبري را از وي بگيرند.