سردار کاظمینی: رزمایش لشکر سایبری سپاه برگزار می شود/اختلال سایبری کار سپاه نیست/ رزمایش الی بیت المقدس ربطی به انتخابات ندارد
بروزرسانی
به گزارش خبرآنلاين، سردار محسن کاظميني در نشست خبري امروز که به منظور تشريح رزمايش «الي بيتالمقدس» برگزار شد، گفت: رزمايش الي بيتالمقدس با هدف نمايش اقتدار سازماندهي و قدرت بسيج در پاسخ به تهديدات و نيز با عنوان پاسخي در مقابل اهانت صهيونيستها به پيامبر(ص) برگزار ميشود.
وي با بيان اينکه اين رزمايش از روز چهارشنبه به مدت سه روز و با رمز "لاالهالاالله، محمدرسولالله" برگزار ميشود، افزود: اين زرمايش براي مقابله با تهديدات نرم، نيمه سخت و سخت طراحي شده است و با حضور قرارگاههاي کميل، حمزه، الزهرا، آل محمد، لشکر 27 محمدرسول الله(ص)، مالک، وليعصر، کربلا، صابرين بسيج و قرارگاه سايبري در هشت منطقه مجزا به نمايش درخواهد آمد. همچنين 120 گردان رزمي، 30 گردان پشتيباني رزم و 180 گردان الزهرا و عاشورا که در مجمع 330 گردان ميشود، در اين رزمايش شرکت ميکنند.
وي ادامه داد: اين رزمايش با شرکت 15 هزار نفر برگزار ميشود و در روز سوم از اين رزمايش، بسيجيان به همراه مردم حزبالله در ميدان فلسطين در اعتراض به اهانت به پيامبر(ص) تجمع خواهند کرد.
کاظميني با بيان اين که دکترين سپاه در اين رزمايش براساس دفاع موزايکي طراحي شده است و گردانهاي واکنش سريع و گردان امام حسين(ع) براي مقابله با تهديدات سخت پيشبيني شدهاند، افزود: گردانهاي امام علي(ع) براي مقابله تهديدات امنيتي و اغتشاشات، گردانهاي عاشورا و الزهرا(س) نيز براي اقدامات فرهنگي و اجتماعي و گردان صابرين بسيج براي عمليات ويژه همچون کمين و ضدهليبرن پيشبيني شدهاند. گردانهاي امداد و نجات نيز براي تمرين آمادگي در حوادث غيرمترقبه حضور دارند.
فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: اين رزمايش ربطي به انتخابات ندارد و ما اصلا به چنين مسالهاي فکر نميکنيم. انتخابات آتي در آرامش کامل و بدون هيچ حادثهاي برگزار خواهد شد. اين رزمايش براي پاسخگويي به اهانت ها و تهديدهاي رژيم صهيونيستي است.
وي با اشاره به اينکه رزمايش الي بيت المقدس از روز چهارشنبه تا جمعه برگزار خواهد شد گفت: دشمنان به اين نتيجه رسيده اند اگر براي مقابله با انقلاب اسلامي با يک طرح حمله کنند شکست مي خوردند و بر اين اساس به دنبال آن هستند که با تمام نيرو و با طرح هاي مختلف فعاليت کنند ولي با روش هاي مختلف هم شکست خواهند خورد.
وي تصريح کرد: نيروهاي بسيج براي هرگونه تهديد آمادگي کامل دارند و نسبت به گذشته هوشيار تر و قوي تر عمل مي کنند.
وي در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره گردانهاي سايبري پاسخ داد: گردانهاي سايبري يا همان لشکر سايبري در قالب گروهانها و دستهها به انجام وظايف خود خواهند پرداخت و البته در مورد رزمايش بزرگ سايبري در زمان خود توضيحاتي خواهم داد.
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) اظهار کرد: لشکر سايبري سپاه در فضاي سايبر، اقداماتي نظير حضور و رصد فضاي سايبر، وبلاگنويسي و اقدامات فرهنگي و اجتماعي و مانند اينها را انجام ميدهد و به دنبال نفوذ سايبري نيست. ما اين اتهام را به طور صددرصد رد ميکنيم و آن را در شان سپاه نميدانيم.
وي همچنين در برابر پرسش ديگري درباره برنامههاي رزمايش الي بيتالمقدس پاسخ داد: ما در رزمايش الي بيتالمقدس همه تهديدات نرم و نيمه سخت و سخت را پيشبيني کردهايم و براساس اين سه نوع تهديد براي رزمايش طرحريزي کردهايم.
کاظميني درباره پيام ايرن رزمايش نيز اظهار کرد: پيام اين رزمايش، آمادگي براي مقابله با تهديدات دشمنان است و اينکه بسيجيان امروز همچون بسيجيان دوران دفاع مقدس و حتي بيشتر از آنان آمادهاند.
فرمانده سپاه تهران يزرگ درباره انتخاب نام اين رزمايش گفت: ابتدا قرار بود نام اين رزمايش «امام جعفر صادق(ع)» باشد ولي چون غربيها به پيامبر اسلام(ص) توهين کردند، تصميم بر اين شد که در پاسخ به اين اهانتها، نام اين رزمايش به «الي بيتالمقدس» تغيير پيدا کند.