تسنيم/ نايب رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس از برگزاري جلسه اعضاي کميسيون امنيت ملي براي بررسي تحولات اخير در روابط ايران و عربستان خبر داد.
منصور حقيقتپور نماينده مردم اردبيل و نايب رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري تسنيم، اظهار داشت: قرار است اعضاي کميسيون امنيت ملي در جلسهاي اقدام عربستان در به شهادت رساندن آيتالله شيخ نمر و تحولات اخير در روابط ديپلماتيک با اين کشور را مورد بررسي قرار دهند.
وي ادامه داد: اين جلسه روز دوشنبه هفته آينده و با حضور وزير امور خارجه و معاونين وي و همچنين مسئولين وزارت اطلاعات برگزار شود.
نايب رئيس کميسيون امنيت ملي همچنين گفت که قرار است اعضاي کميسيون در روز سهشنبه بازديدي از سايت هستهاي فردو داشته باشند.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar